سال انتشار: 1395
محل انتشار: فصلنامه پژوهش حقوق کیفری، دوره: 5، شماره: 17
کد COI مقاله: JR_CLR-5-17_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 136
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مبانی و تحولات اصول صلاحیت مبتنی بر رابطه تابعیت
چکیده مقاله:
تحولات و اصول صلاحیت مبتنی بر رابطه تابعیت در قانون مجازات اسلامی 1392 قابل انکار نیست. برای اولین بار در تاریخ حقوق کیفری ایران، اصل صلاحیت مبتنی بر تابعیت مجنی علیه پذیرفته شد. قاعده منع محاکمه مجدد که پس از انقلاب اسلامی حذف شده بود،مجددا در هر دو شکل اصیل صلاحیت شخصی و اصل صلاحیت مبتنی بر تابعیت مجنی علیه پذیرفته شد. در عین حال در راستای توجه به مبانی و اصول صلاحیت مبتنی بر رابطه تابعیت، تحولات دیگری نیز می توانست به این موارد اضافه شود. از جمله اینکه شرط اعمال هر دو شکل صلاحیت مورد اشاره، منوط به وجود شکایت شاکی و علاوه بر آن تشخیص دادسرا مبنی بر مناسب بودن تعقیب باشد؛ دو شرطی که پذیرش آنها حداقل در قلمروی جرایم تعزیری، مغایرتی هم با موازین شرعی نداشت.
کلیدواژه ها:
صلاحیت شخصی، صلاحیت مبتنی بر تابعیت مجنیعلیه، شکایت شاکی، صلاحدید دادسرا، منع محاکمهی مجدد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/681707/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پوربافرانی، حسن،1395،مبانی و تحولات اصول صلاحیت مبتنی بر رابطه تابعیت،،،،،https://civilica.com/doc/681707
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، پوربافرانی، حسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، پوربافرانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- واکاوی میزان بازدارندگی مفاهیم اسلامی اخلاقی در پیشگیری از ارتکاب به ناهنجاری های اجتماعی
- نگاهی به اهمیت استراتژیک بندر چابهار و مسأله تحریم بندر توسط آمریکا
- بررسی آثارحقوقی تعهدات طبیعی در فقه امامیه و حقوق موضوعه
- بررسی حقوق کیفری زنان در حقوق و وفقه
- بررسی استراتژی سیاسی حزب الله در برابر دولت های ادوار کشور لبنان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.