مقایسه المان های پوسته ای آباکوس در تحلیل غیر خطی هندسی پوسته ها
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و طراحی شهری
- کد COI اختصاصی: ICCACS02_297
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1625
نویسندگان
استادیار بخش مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس،
دانشجوی کارشناسی ارشد، گرایش سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس،
چکیده
برای حل مسایل حاکم سه روش کلی وجود دارد که عبارتند از: روش تجربی یا آزمایشگاهی، روش تحلیل دقیق و روش عددی. روش های عددی یکی از پرکاربردترین شیوه های مورد استفاده در حل مسایل مهندسی می باشند. روش اجزای محدود یکی از شناخته شده ترین شیوه های حل عددی مسایل است. نرم افزار ABAQUS، مجموعه ای از برنامه های شبیه سازی قدرتمند مهندسی است که بر پایه ی روش اجزای محدود بنا شده است. برای مدلسازی پوسته ها در آباکوس می توان از المان های مثلثی 3 یا 6 گرهی و یا مستطیلی 4 یا 8 گرهی و یا ترکیبی از آنها استفاده کرد. آباکوس برای تحلیل از روش طول قوس استوانه ای استفاده می کند. توانایی این المان های پوسته ای در تحلیل غیرخطی هندسی پوسته ها با یکدیگر مقایسه می شوند. چندین مثال معروف به کار می رود. هر یک از این مثال ها با انواع المان های پوسته ای آباکوس تحلیل می شوند. برای هر یک، تعداد المان ها، تعداد گره ها، تعداد نقاط همگرا شده روی نمودار بار- تغییر مکان، تعداد تکرارها و زمان رسیدن به پاسخ در جداولی نشان داده می شود. علاوه بر این، برای هر یک از نمونه ها، نمودار بار- جابجایی می آید. نتایج نشان دادند که خانواده ی المان های S4 برتر از سایر المان ها هستند. در این بین، المان S4 از المان های S4R و S4R5 کاراتر بود؛ به گونه ای که در تمام نمونه ها توانایی رسیدن به پاسخ را داشت. در مثال هایی که هر سه نوع این المان ها توانایی رسیدن به پاسخ را داشتند، المان S4R دقت و سرعت بالاتری داشت. به عبارت دیگر، تعداد نقاط همگرا شده روی نمودار بار- جابجایی برای این المان بیشتر بود که دقت بالای آن را نشان می دهد. از طرف دیگر، زمان رسیدن به پاسخ برای آن کمتر بود که نشان دهنده ی سرعت بالای المان S4R در یافتن پاسخ می باشد.کلیدواژه ها
تحلیل غیرخطی هندسی، نمودار بار- جابجایی، پوسته، المان، آباکوسمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.