بررسی تاثیر برگزاری رویدادهای خوراک شناسی در برندسازی مقاصد گردشگری

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین همایش اندیشه ها وفناوری های نوین در علوم جغرافیایی
  • کد COI اختصاصی: GEOGRAPHIC01_194
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 724
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محبوبه جوادزاده

کارشناس ارشدمدیریت جهانگردی/برنامه ریزی توسعه جهانگردی

چکیده

برند سازی مقصد بر ویژگی های خاص یک مقصد دلالت دارد. هدف اصلی برند سازی مقصد، ارایه ی یک تصویر ویژه از مکان است، کهمی تواند به عنوان روشی جهت متمایز کردن آن مقصد از سایر رقبایش مورداستفاده قرار بگیرد علاوه بر این نوید یک سفر به یادماندنی وتجربه منحصرب هفرد در مقصد گردشگری را به همراه دارد. مقاصد گردشگری با برگزاری رویدادهای گردشگری، به عنوان یک محصولجذاب و موردنیاز گردشگران، می توانند به صورت برند در فضای داخلی ، ملی و بین المللی به رقابت بپردازند. گردشگری غذا یکی از انواع گردشگری است که می تواند نقش مهمی در جذب توریست ها داشته باشد. این نوع گردشگری به آدا بورسوم و فرهنگ هر کشوری مرتبط است و برای بازدیدکنندگانی که از سایر کشورهای جهان با فرهنگی متفاوت به این کشورها قدم می گذارند و آماده تجربه فرهنگ و رسوم و غذاهای آنان هستند، جذابیت دارد. اغلب کشورها، مرج عترین را ه برای مسافران در تجربه یک فرهنگ دیگر از طریق توریسم غذایی می دانند. لذا برگزاری رویدادهای خورا کشناسی به عنوان میراث فرهنگی ناملموس مقصد و احیاکننده فرهنگ مقصد، موجب توسعه اقتصادی محلی و بومی شده و به اشتغال زایی نیز منجر می شوند و در امر رسیدن به توسعه پایدار نقش مهمی را ایفا می کند. به همین دلیل، برگزاری رویدادهای خورا کشناسی می تواند دربرند سازی و افزایش تقاضا برای مقاصد گردشگری نقش داشته باشد و در کنار آن سنت های محلی و تنوع جوامع را نیز حفظ کند. آنچه که در این مقاله به آن پرداخت هشده است: بررسی گردشگری غذا و رویدادهای خورا کشناسی و تاثیر آن ها در جذب گردشگر و اثرگذاری این رویدادها در برند سازی مقاصد گردشگری است.

کلیدواژه ها

گردشگری رویداد،گردشگری غذا،رویداد خوراک شناسی،برندسازی،مقاصد گردشگری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.