سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: GSCONF02_067
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 309
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله دین ، مذهب و رابطه آن با سلامت روان در گستره پژوهش
چکیده مقاله:
دین و مذهب یکی از اساسی ترین و مهمترین نهادهایی می باشد که جامعه بشری به خود دیده است. بطوریکه هیچ گاه بشر خارج از این پدیده زیست نکرده و دامن از آن بر نکشیده است تاریخچه کنونی علم روانشناسی نشان می دهد که هر چند مذهب برای مدتی مورد بی توجهی روانشناسان قرار گرفته بود اما این بی توجهی اکنون از میان رفته است . نیاز انسان به دین قدمتی به عمر تاریخ دارد زیرا بشر از همان آغاز زندگی خود به حامی مقتدر و تکیه گاهی نیرومند احساس نیاز می کرده است .مطالعه و نظریه پردازی در زمینه های مختلف مذهبی قدمتی بسیار طولانی دارد . تاریخ بشریت نشان داده است که انسان دین ورز قدمتی دیرینه داشته و آنچنان که از مطالعات باستان شناسی و انسان شناسی از اعصار بسیار دور بر می آید ،مذهب به عنوان جزءلاینفک زندگی بشری در تمام اعصار بوده است.به گفته فرانکل بنیان گذار مکتب معنا درمانگری ،در واقع یک احساس مذهبی عمیق ریشه دار در اعماق ضمیر ناهشیار هر انسانی و همه انسانها وجود دارد. به نظر روانشناسان مذهب می تواند در ایجاد احساس امید ،احساس صمیمیت با دیگران ،آرامش هیجانی فرصت خودشکوفایی،احساس راحتی،مهار تکانه ها،،نزدیکی با خدا و کمک به حل مشکل موثر باشد .
کلیدواژه ها:
دين، مذهب و سلامت روان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/679056/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بابایی دره، مجتبی و رجبی، محمود و سالاری، سمانه السادات،1395،دین ، مذهب و رابطه آن با سلامت روان در گستره پژوهش،دومین کنگره بین المللی توانمندسازی جامعه درحوزه مشاوره ،خانواده و تعلیم و تربیت اسلامی،تهران،،،https://civilica.com/doc/679056
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، بابایی دره، مجتبی؛ محمود رجبی و سمانه السادات سالاری)
برای بار دوم به بعد: (1395، بابایی دره؛ رجبی و سالاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رابطه رهبری اصیل و توانمندسازی کارکنان در شرکت ایران خودرو
- بررسی عوامل (ویژگی های ) شخصیتی موثر در تمایل به کارآفرینی دانشجویان(مورد مطالعه دانشجویان دانشگاه پیام نور تربت حیدریه)
- نقش معنویت گرایی در رضایت از زندگی دانش آموزان پسر مقطع متوسطه
- بررسی تاثیر خانواده بر جامعه پذیری دانش آموزان دوره دوم متوسطه ناحیه 2 خرم آباد
- پیش بینی قطر الیاف الکتروریسی شده پلی یورتان با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی پایدار شده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.