ارایه روشی جهت خودکار سازی تست مبتنی بر مدل در برنامه های تحت وب

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی مهندسی برق،علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ECICONFE01_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 594
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آزاده استادزاده

دکترای کامپیوتر استاد دانشگاه علوم و فنون مازندران

نگین ضیایی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم و فنون

مهدیس ابدی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم و فنون

بهناز آخوندی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم و فنون

چکیده

برنامه های کاربردی تحت وب و روز به روز پیچیده تر می شوند به طوری که امروز در رشته نرم افزار تبدیل به یکی از زمینه هایی شده است که بیشترین رشد را دارد. نه تنها هر روز برنامه تحت وب جدیدی ایجاد می شود بلکه روز به روز روش های توسعه جدیدی نیز تولید می شوند. برنامه های تحت وب غالبا برنامه هایی با تعامل بسیار زیادند که نیاز به کیفیت بالایی دارند. برای اطمینان از کیفیت آن ها نیاز به استفاده از روش های سیستماتیک برای آزمون می باشد. یکی از روش های استفاده از آزمون مبتنی بر مدل است. در این روش مدل ها نقش کلیدی دارند، مدل برنامه کاربردی برای توضیح سیستم در حال آزمون ایجاد می شود، مدل نمونه هایی آزمون از روی مدل سیستم ایجاد می شود، سپس موتور آزمون نمونه های آزمون را اجرا کرده و نتیجه آزمون را به نمونه آزمون بر می گرداند. مهم ترین مشکل در بحث خودکارسازی آزمون برنامه های تحت وب پرکردن فرم است. قسمت های پویای سایت غالبا در پشت فرم ها مخفی هستند. ایده این مقاله برای پر کردن خودکار فرم ها استفاده از آنتولوژی است. به منضور از مدل کردن نرم افزار ابتدا قسمت های ایستای سایت با استفاده از انجام پرسش و پاسخ از سمت کلاینت مدل شده و سپس برای افزودن قسمت های پویا به مدل از سه آنتولوژی کمک گرفته می شود. پس از اتمام فرآیند مدل سازی در فاز بعد نمونه های آزمون ایجاد می شود. نمونه های آزمون شامل مسیر و داده آزمون می باشد.

کلیدواژه ها

برنامه های کاربردی تحت وب، آزمون مبتنی بر مدل، خودکارسازی آزمون، آنتولوژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.