بررسی و طبقه بندی کتاب ها در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنگره علمی پژوهشی سراسری توسعه و ترویج علوم تربیتی و روانشناسی،جامعه شناسی و علوم فرهنگی اجتماعی ایران
- کد COI اختصاصی: EPCONF03_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 892
نویسندگان
دکتری جغرافیا گرایش اقلیم شناسی
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان
کارشناسی ارشد علوم کتابداری
کارشناسی علوم اجتماعی
چکیده
کتاب مجموعه ای از صفحه های کاغذی است که متنی روی آنها نوشته شده است ومجلد یا به اصطلاح صحافی شده باشد. کتاب در اندازه های گوناگونی وجود دارد. کوچکترین کتاب دنیا انجیل است که در موزه کلیسای وانک نگهداری می شود. اولین کتاب ه بزبان فارسی در هلند به دست یک ارمنی نوشته شد. امروزه انواع دیگری از کتاب ها مانند دیجیتالی و صوتی ارایه می شود. با اختراع چاپ و افزایش روزافزون کتاب، ایران به عضویت سازمان ملل در آمد و دارای شابک یعنی شماره شناسنامه ی کتاب شد. برای استفاده بهینه از کتاب ها اولین بار در یونان باستان افراد ثروتمند هزینه ی نگهداری کتاب را بر عهده داشتند. در ایران با تاسیس دارالفنون در زمان امیرکبیر کتابخانه بنیان نهاده شد و امروزه کتابخانه به بخش های مختلفی تقسیم شده تا بتواند خدمات بهتری به مردم جامعه داشته باشد. از جمله کتابخانه ای که بیشترین خدمات را به مردم جامعه ارایه می دهند کتابخانه های آموزشگاهی برای پشتیبانی و پیشرفت تحصیلی و تربیتی دانش آموزان و کتابخانه های مرکزی برای عموم مردم به عنوان مرکزی برای اطلاعات و دسترسی به منبع مورد نیاز مورد استفاده قرار می گیرد.کلیدواژه ها
کتاب، کودک و نوجوانان، کتابخانه آموزشگاهی، مدرسهمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.