ارایه یک الگوریتم حریصانه – خطی برای تولید خودکار چینش مدارهای کوانتومی در فناوری تله یونی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICRSIE03_159
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 641
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه صقیری

دانشجوی کارشناس ارشد ، رشته مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)

رمضان هاونگی

دکتری مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) ، مدرس دانشگاه

چکیده

اگر رایانه ای کوانتومی در اختیار بود، پیچیده ترین روشهای رمزنگاری کنونی، در کسری از ثانیه رمزگشایی می شدند که دلیل این امر را باید در پردازش فوق العاده سریع پردازنده های کوانتومی جستجو کرد. طراحی هایی که تاکنون توسط متخصصان به منظورساخت این رایانه ها صورت گرفته، به صورت دستی و بدون کمک ابزارهای خودکار طراحی بوده است. در این مقاله، الگوریتم حریصانه-خطی برای تولید خودکار چینش مدارهای کوانتومی در فناوری تله یونی، ارایه میشود. هدف از ارایه این الگوریتم، کاهش مساحت و همچنین کاهش تاخیر اجرای مدار، با کمک ایجاد کوتاه ترین مسیر بین تله های یونی می باشد. نتایج تجربی حاصل از پیاده سازی نشان می دهد که این الگوریتم تاثیر قابل ملاحظه ای در کاهش مساحت وتاخیر مدار دارد.

کلیدواژه ها

الگوریتم حریصانه-خطی, تله یونی، چینش فیزیکی, رایانه کوانتومی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.