بررسی اثر اندازه در ترک خوردگی نمونه های بتنی با شبیه سازی در نرم افزار آباکوس(شبیه سازی سازه های مختلف نمونه با رویکرد بررسی و میزان ترک خوردگی)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICRSIE03_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 865
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نوید بهاروندی

دانشجو کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، گروه سازه ، اراک، ایران

سامان بهاروندی

دانشجو کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، گروه سازه ، اراک، ایران

احسان اله ضیغمی

عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، گروه سازه ، اراک، ایران

چکیده

ترک های موجود در سطح بتن که باعث ایجاد درز و شکاف و در نهایت تخریب رویه بتن می گردد از عواملی است که هر ساله باعث هدر رفتن مقادیر زیادی از منابع کشور و خسارت مالی می شود. بتن ماده ای است که دارای رفتارهای پیچیده ای در مراحل مختلف شکل گیری دارد و از مرحله اختلاط مواد سازنده اش تا زمانی که مرحله سخت شدگی را طی کرده و به مرحله بهره برداری می رسد و حتی سال ها پس از آن نیز دارای خصوصیات ویژه ای می باشد که باعث می شود برای دست یافتن به بتن مورد نظرمان در هر یک از این حالات شکل گیری، ضوابط و نکات لازمه آیین نامه ای و بعضا تجربه ای را در نظر بگیریم. که در غیر این صورت پدیده ای در بتن یعنی ترک خوردگی بوجود می آید که دارای انواع مختلفی می باشد. بتن به خاطر اینکه از انواع ماده با خصوصیات متفاوت تشکیل شده است، رفتارهای متفاوتی در اثر انواع بارهای وارد شده از خود نشان می دهد. در این تحقیق سعی بر مدل سازی المان محدودی با استفاده از نرم افزار آباکوس برای بتن با مشخصات عمومی بزرگترین اندازه آنmm20= d، مقدار متوسط 28 روزه آن mpa 45 شده است. تا بتوان تیوری و روابط حاکم بر موضوع ذکر شده با دقت فراوان بررسی گردد

کلیدواژه ها

بتن، سخت شدگی بتن، ترک خوردگی بتن، المان محدود، آباکوس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.