بررسی تأثیر مقادیر سیمان و ماسه در مقاومت فشاری و هزینه ی بتن سبک سازه ای
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: فستیوال سراسری بتن
- کد COI اختصاصی: CONCFEST03_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1967
نویسندگان
دانشجوی سال سوم کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشجوی سال سوم کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشجوی سال سوم کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر
کارشناس ارشد آزمایشگاه بتن و مصالح ساختمانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
در سازه های بتنی، وزن اعضای بتنی بخش قابل توجهی از وزن کل سازه را به خود اختصاص می دهد که این امر باعث افزایش بار مرده ی سازه می گردد. در بسیاری از سازه ها از جمله در ساختمان های بلند مرتبه و عرشه ی پل ها و ... استفاده از بتن سبک سازه ای ببه دلیل کاهش وزن مرده ی سازه ها می تواند موجب کاهش نیروی قائم و همچنین کاهش نیروی ناشی از زلزله گردد. اگر چه بتن سبک در اغلب موارد گران تر از بتن معمولی می باشد لیکن به دلیل کاهش ابعاد اعضا، صرفه جویی در مقادیر مصرف بتن و فولاد و هزینه ی حمل و نقل و ... در سازه ها می تواند مقرون به صرفه باشد. با توجه به اهمیت هزینه ی بتن سبک سازه ای در انتخاب آن به عنوان مصالح مصرفی در سازه ها، در این مقاله این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور ابتدا با استفاده از سبکدانه لیکا و با نسبت آب به سیمان 0/4 ومقادیر مختلف سیمان 325 تا 450 کیلوگرم بر متر مکعب و اسلامپ حدود 5 سانتیمتر و با مقادیر مختلف ماسه، طرح های اختلاط مختلف تهیه و نمونه هاای بتن سبک ساخته شد. پس ازعمل آوری و خشک نمودن نمونه های، وزن مخصوص و مقاومت فشاری آن ها اندازه گیری شد و سپس با توجه به نسبت های اختلاط این بتن ها، هزینه ی ساخت هر طرح مشخص گردید و با محاسبه ی فاکتور هزینه ی هر طرح، تأثیر مقادیر سیمان و ماسه و همچنین مقاومت کسب شده در هزینه ی بتن سبک سازه ای مورد بررسی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
بتن سبک سازه ای، لیکا، مقاومت فشاری، سیمان بهینه، هزینهمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.