ساخت یک دستگاه الکترونیکی برای تصویربرداری سه بعدی از زمین به منظور کشف معادن زیرزمینی به روش مقاومت الکتریکی خاک
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مهندسی برق
- کد COI اختصاصی: EECCONF03_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4400
نویسندگان
دانشجوی سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود
عضو هیات علمی، گروه برق، واحد لنگرود، دانشگاه آزاد اسلامی، لنگرود، ایران
عضو هیات علمی، گروه برق، واحد لنگرود، دانشگاه آزاد اسلامی، لنگرود، ایران
چکیده
هدف از این مقاله ساخت یک دستگاه الکترونیکی برای تصویربرداری سه بعدی از زمین به منظور کشف معادن زیرزمینی است. تاکنون روش های زیادی برای تصویر برداری سه بعدی از زمین به کار گرفته شده اند که هر کدام به تناسب جغرافیای زمین، رطوبت زمین، مواد تشکیل دهنده خاک به کار گرفته می شوند. یکی از پرکاربردترین و ارزان ترین روش تصویربرداری، تصویربرداری به روش مقاومت الکتریکی خاک است که هدف از این پژوهش ساخت آن می باشد. مواد آلی در خاک و مقدار و نوع کانی های سطحی و عمقی نقش مهمی در تصویربرداری به روش مقاومت الکتریکی خاک ایفا می کنند. در این پژوهش ابتدا روش های متداول تصویربرداری از زمین را تشریح کرده و کاربرد و نقاط ضعف و قوت هر کدام را برشمرده و روش تصویربرداری به روش مقاومت خاک را ارایه خواهیم کرد.کلیدواژه ها
کشف معادن، اسکنر خاک، تصویربرداری سه بعدی، مقاومت الکتریکی خاکمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.