گذری بر جهانی سازی استانداردهای حسابداری

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تکنیک های مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MNGTEC02_083
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 384
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهرام هاشم نیا

استادیار گروه مدیریت دانشگاه پیام نور تهران، ایران

حمیدرضا خاکسار

کارشناس ارشد حسابداری دانشگاه پیام نور تهران، ایران

چکیده

استفاده گسترده ازاستانداردهای گزارشگری مالی بین المللی فرصتی برای تحقیقات تجربی از مزایای آن فراهم می کند. منافع مورد انتظار از استانداردهای حسابداری جهانی قانع کننده هستند . استفاده یک مجموعه از استانداردهای با کیفیت بالا توسط شرکت ها در سراسر جهان به طور بالقوه بهبود مقایسه و شفافیت اطلاعات مالی و کاهش هزینه های آماده سازی صورت های مالی را به همراه دارد. استانداردهای مذکور با افزایش قابلیت مقایسه و کیفیت اطلاعات مالی موجب شفافیت اطلاعاتی می شود که از یک طرف به سرمایه گذاران و سایر ذینفعان در اتخاذ تصمیمات اقتصادی آگاهانه تر کمک می کند و از طرف دیگر با کاهش شکاف اطلاعاتی بین دارندگان اطلاعات و سرمایه گذاران، موجب تقویت پاسخگویی می شود. زمانی که استانداردها با دقت و به طور مداوم استفاده شود، فعالان بازار سرمایه اطلاعات با کیفیت بالاتر در اختیارداشته و می توانند تصمیم گیری بهتر انجام دهند.

کلیدواژه ها

استانداردهای حسابداری، جهانی سازی، یکنواخت کردن، قابلیت مقایسه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.