بررسی روش های جذب سرمایه گذار در پروژه هاو طرح های عمران شهری

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تکنیک های مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MNGTEC02_076
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2487
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا پیرایش

استادیار گروه حسابداری و مدیریت دانشگاه زنجان و رییس دانشگاه علمی کاربردی استان زنجان

حسین رسولی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه زنجان

چکیده

شهرداری ها در کشور ایران سازمانی غیر دولتی تلقی می شوند. این واحدها که زیر نظر شهردار اداره و مهمترین و اصلی ترین سازمانی است که مدیریت و مسیولیت اقدامات شهری را بر عهده دارد، شهرداری است. درقانون شهرداری ها مصوب سال 1334 کلیه موارد مربوط به تشکیل و اداره شهرداری ها مورد اشاره قرار گرفته است. نظر به اینکه دارایی ها و بدهی های نهاد شهرداری ، عمومی است، بنابراین براساس نظریه های اقتصادی و مالیه عمومی، منابع لازم برای سرمایه گذاری های آن باید از طریق ابزارهای در اختیار شهرداری مانند عوارض و مالیات و سرمایه گذاران بخش خصوصی باشد. بنابراین تامین منابع مالی مورد نیاز شهرداری ها، یکی از مباحثی است که در دهه گذشته، فکر مسیولان را شدیدا به خود مشغول ساخته است. به دلیل تنوع روش های جذب سرمایه گذاری در شهرداری و در طول سال های مختلف که به شرایط اقتصادی نیز وابسته است، انجام مطالعه ای برای بررسی بهترین روش جذب سرمایه گذار با توجه به شرایط فعلی اقتصادی ، ضروری به نظر می رسد. به نظر می رسد که مسیولین شهرداری با بررسی دقیق و عقلانی بتوانند سرمایه گذاری را در حوزه عمران شهری با اتخاذ تمهیداتی افزایش دهند و این امر منوط به بررسی دقیق ظرفیت سرمایه گذاری و یافتن روشهای ممکن می باشد. این مقاله با بررسی مقالات و کتب معتبر در این زمینه ارایه شده است. بررسی ها حاکی از آن است که با تدوین قوانین و مقررات و ایجاد بسترهای لازم ،می توان فرآیند جذب سرمایه گذار را تسهیل نمود و از روش های عقد قرارداد برای سرمایه گذاری، قرارداد ساخت مالکیت، و بهره برداری انتقال مالکیت از مقبولیت بیشتری بین سرمایه گذاران برخوردار است.

کلیدواژه ها

سرمایه گذاری، عمران شهری، سازمان شهرداری، جذب سرمایه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.