طلاق و علل آن در بین خانواده های کارکنان وظیفه نیروهای مسلح
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی پژوهش های نوین ایران و جهان در مدیریت، اقتصاد و حسابداری و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: MEAH01_416
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2842
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق خانواده، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار ایران
استادیار، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار ایران
چکیده
طلاق از مهمترین عوامل فروپاشی نهاد ارزشمند خانواده می باشد که از ابتدای زندگی اجتماعی بشر وجود داشته است و برنامه ای است زشت و مورد نفرت حق و انبیاء و امامان. پیشینه ی طلاق به قدمت ازدواج برمی گردد یعنی از همان زمانی که بشر پیوند مقدس ازدواج را وضع کرد و یکی از فلسفه های تشریع طلاق را در اسلام ناشی از حاجت می باشد نه اینکه به عنوان هدف باشد زیرا امر طلاق مورد بغض و کینه ی الهی می باشد و به عنوان آخرین راه مداوای اختلافات زن و شوهر قلمداد می شود. در اسلام حق اولیه طلاق برای مردان در نظر گرفته شده است اما گاهی طلاق به درخواست زوجه صورت می گیرد که آن دارای شرایطی می باشد. البته طلاق دارای شرایط و احکام مختص به خود نیز می باشد. علل رشد طلاق در بین خانواده های نیروهای مسلح فراوان است که از آن جمله: عوامل روانشناختی، اقتصادی، ارتباطی و ... می باشد. قابل ذکر است که طلاق نه تنها در کشورهای غربی بلکه در کشورهای ایران نیز روز به روز بیشتر و بیشتر می شود. سیر صعودی دارد. طلاق دارای پیامدهای فراوانی بر روی فرزندان طلاق، زوجین و حتی جامعه سربازان نیز می باشد. آثار منفی طلاق بر روی فرزندان خانواده های از هم پاشیده بستگی به سن آنان دارد که آثار مخرب آن بر روی کودکان خردسال، نوجوانان و یا جوانان متفاوت است. حتی آثار منفی طلاق در پسران و دختران نیز با هم فرق دارد. بعد از اتفاق افتادن طلاق،زوجین نیز در زندگی بعد از طلاقشان نیز دچار مشکلات فراوانی می شوند که از جمله این مشکلات: مشکلات مالی، عاطفی، روانی و جنسی و ... است.کلیدواژه ها
طلاق، ارکان طلاق، طلاق باین، طلاق رجعی، بنیان خانواده، سربازان وظیفهاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.