ارایه راهکاری جهت اعتمادسازی در مشتری و بهبود بازاریابی (مورد مطالعه: محصولات غذایی با تاریخ مصرف محدود)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی پژوهش های نوین ایران و جهان در مدیریت، اقتصاد و حسابداری و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: MEAH01_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 331
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میرحافظ سیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی صنایع، دانشگاه پیام نور

حسین جمالی

استادیار، گروه مهندسی صنایع، دانشگاه پیام نور

مهدی کبیری نایینی

استادیار، گروه مهندسی صنایع، دانشگاه پیام نور

چکیده

با توجه به ماهیت محصولات غذایی، عناصر اعتماد ساز این نوع محصولات در مشتری می تواند جنبه های متفاوت تری از سایر محصولات داشته باشد و بتوان از آن طریق بازاریابی محصولات را بهبود بخشید. تحقیق حاضر با هدف بررسی نقش پروتیین های اضافی در محصولات غذایی (محصول غنی سازی شده)، عدم استفاده از رنگ ها و طعم دهنده های شیمیایی در محصولات غذایی و تاثیر ماندگاری محصول در افزایش اعتماد مشتری و همچنین بررسی تاثیر اعتماد مشتری در بهبود بازاریابی انجام شده است. برای اجرای تحقیق نظرات 1467 نفر از مشتریان محصولات غذایی در استان های آذربایجان غربی و شرقی دریافت و توسط نرم افزارهای SPSS و LISREL مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد پروتیین های اضافی در محصولات غذایی، عدم استفاده از ترکیبات شیمیایی و ماندگاری محصولات ارتباط مستقیمی با افزایش اعتماد مشتری داشته و اعتماد مشتری رابطه معنادار و قابل توجهی با بهبود بازاریابی دارد.

کلیدواژه ها

اعتماد مشتری، بهبود بازاریابی، پروتیین اضافی، ترکیبات شیمیایی، ماندگاری محصول

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.