بررسی اخراج کارگران درنظام حقوقی ایران

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی فقه و حقوق،وکالت و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: LAWHAMAYESH01_119
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2103
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کریم مقدم

گروه حقوق، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.گروه حقوق، واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.

چکیده

نیروی انسانی به عنوان یکی از ارکان مهم توسعه اقتصادی در هر کشوری به شمار میرود.از همین جا اهمیت حفظ و استمرار شغل این قشر از افراد جامعه روشن می شود لذا باید تدابیری پیش بینی شود که امنیت شغلی و فکری افراد ذینفع تامین گردد تا نسبت به ازدست دادن موقعیت شغلی خود هراسی نداشته باشند انجام این مهم برعهده قوانین هرکشور است که درکشور ما نیز قانون اساسی قانون کار و قانون تامین اجتماعی و ایین نامه های مربوط برای جلوگیری ازبه خطرافتادن اشتغال کارگران و حمایت از ایجاد اطمینان در برابرخطر ازدست دادن شغل مقرراتی وضع نموده اند اخراج ازباب حقوقی میتوان به فسخ قرارداد به صورت یک جانبه ازسوی کارفرما دانست و کارفرما کارگررا ازادامه کار موضوع قرارداد معین آن دومنع مینماید اخراج اعم ازانیکه قانونی باشد براساس یکی ازمفاد قانون کار که باید باتاید مراجع ذی صلاح رسیده باشد و یا غیرقانونی باشد براساس اختلاف و عدم تایید مراجع ذی صلاح باشد میتواند دارای علل مختلف اجتماعی اقتصادی و سیاسی باشد پژوهش حاضر با توجه به اهمیت موضوع با هدف بررسی علل اخراج کارگران در حقوقی نظام ایران صورت گرفته است.

کلیدواژه ها

اخراج، امنیت شغلی، کارگر، حقوق کار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.