شبیه سازی سیستم مدیریت حرارتی با مواد تغییر فاز دهنده برای باتری لیتیوم یون در خودروی هیبرید
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع
- کد COI اختصاصی: IAAMM01_153
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2008
نویسندگان
کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران تهران
استادیار دانشکده مهندسی خودرو، دانشگاه علم و صنعت ایران تهران
استادیار دانشکده مهندسی خودرو، دانشگاه علم و صنعت ایران
کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی خودرو، دانشگاه علم و صنعت ایارن
چکیده
با فراگیر شدن صنعت خودروهای هیبرید و برقی همچنین با رشد استفاده از این نوع خودروها در دنیا، بسیاری از کارخانه ها و شرکت های در رقابت بر سر پیشرفت و بالا بردن بهره وری از اجزای این خودروها هستند. یکی از مهمترین اجزای این خودروها باتری است که نقش اصلی رادر خودروهای برقی ونقش مکمل را در خودروهای هیبرید ایفا می کنند. باتری های لیتیوم یون، در بین گزینه های دیگر با توجه به قیمت تمام شده ی پایین تر، طول عمر بالاتر و چگالی انرژی زیاد مورد توجه و استافده ی بیشتری قرار گرفته اند. اما مشکلات گرمایی مربوط به این باتری ها استفاده از آنها برای مصارف بالای انرژی را با محدودیت هایی روبرو کرده است. از این رو، خنک کاری و مراقبت از این جزء اصلی از اهمیت ویژه ای برخوردار است در این مقاله از یک نوع ماده تغییر فاز دهنده در سیستم مدیریت حرارتی چه اختلاف دمایی را در مجموعه باتری به وجود خواهد آمد. پارافین واکس طی یک سیکل رانندگی از گرم شدن زیاد سلول های باتری، با توجه به جریان کشیده شده از آن، جلوگیری می کند. همچنین برای مقایسه عملکرد این ماده تغییر فاز دهنده در سیستم مدیرتی حرارتی یک شبیه سازی براساس معادلات انتقال حرارت و مومنتوم در نرم افزار انسیس فلوینت صورت گرفته است در نهایت، پیشنهادی برای استفاده از نوع ماده تغییر فازدهنده مناسب ارایه شده است.کلیدواژه ها
خودروهای هیبرید، باتری های لیتیوم یون، سیستم مدیریت حرارتی، مواد تغییر فازدهندهمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.