سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: IAAMM01_063
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 391
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ایجاد ساختار فوق ظریف آلیاژ مس با استفاده از فرآیند RUE
چکیده مقاله:
امروزه بهبود خواص مکانیکی مواد از طریق ریزدانه کردن از اهمیت زیادی برخوردار است چون طبق رابطه هال-پچ مواد ریزدانه استحکام نهایی بیشتری دارند. اعمال فرآیندهای تغییر شکل پلاستیک شدید Severe plastic ) SPD deformation) بر روی مواد حجمی یک روش تایید شده برای تولید دانه های ریز در حد کمتر از میکرومتر یا نانومتر است. با توجه به اینکه فرآیند (Repetitive upsetting-extrusion ) RUE یکی از فرآیندهای SPD جدید است، در این تحقیق برای بررسی تاثیر فرآیند RUE بر خواص مکانیکی و میکروساختار آلیاژ مس، نمونه های آلیاژ مس با استفاده از قالب و پرس مناسب تحت دو، چهار و هشت پاس فرآیند RUE قرار گرفتند. سپس خواص مکانیکی از جمله تنش تسلیم فشاری و میکروساختار نمونه ها شامل تست سختی و اندازه ی ریزدانه بررسی شدند. نتایج به دست آمده بیانگر این است که افزایش تعداد پاس فرآیند RUE موجب افزایش استحکام تسلیم فشاری شده است که این افزایش در مراحل اولیه بیشتر است. در مورد میکروساختار نیز پس از محاسبه تقریبی اندازه دانه بعد از هشت پاس فرآیند دانه هایی با اندازه nm 200 به دست می آید. بعد از دو پاس سختی به شدت افزایش مییابد و بعد از آن با افزایش تعداد پاس تقریبا ثابت می ماند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IAAMM01_063 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/673817/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی، معراج و آقایی خفری، مهرداد و احمدی، مینا و مرزبان راد، جواد،1396،ایجاد ساختار فوق ظریف آلیاژ مس با استفاده از فرآیند RUE،اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع،تهران،https://civilica.com/doc/673817
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، احمدی، معراج؛ مهرداد آقایی خفری و مینا احمدی و جواد مرزبان راد)
برای بار دوم به بعد: (1396، احمدی؛ آقایی خفری و احمدی و مرزبان راد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی انواع روش های اجرای لوله گذاری در دریا
- راهکارهای موثر کاهش آلودگی صوتی در توربین های بادی
- ارزیابی قابلیت اعتماد ضریب اطمینان شیروانی های نامحدود درخاک های غیر اشباع با استفاده از روش ترکیب منحنی توزیع متغییرها
- آنالیز اعتماد پذیری پایداری شیروانی های خاکی و مقایسه با روش طراحی حالت حدی مطابق آیین نامه یوروکد 7
- بررسی روشهای نوین اتصال سکوهای ثابت شابلونی به کف دریا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- قابلیت رسوب سختی و مکانیزم رسوب گذاری در آلیاژ منیزیم حاوی نئودیمیوم و زیرکنیوم
- تغییر ریز ساختار و خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه فلزی آلیاژهای منیزیم بر اثر اعمال نوسانات حرارتی
- نقش رشد اپیتکسی بر گسترش بافت در پوشش رسوب الکتریکی روی
- بررسی تغییرات فازی در آلیاژ Ti-6Al-4V در حین سرد کردن توسط آزمایش های دیلاتومتری
- بررسی سینتیک رشد دانه برنج 70-30
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.