برسی تنوع پوشش گیاهی بام سبز به منظور رسیدن به معماری پایدار در تهران
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی عمران، معماری و شهر سبز پایدار
- کد COI اختصاصی: CASGC01_095
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 486
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، واحد صفادشت، دانشگاه آزاد اسلامی، ،تهران ایران
گروه معماری ، واحد دماوند، دانشگاه آزاد اسلامی، ایران ،تهران
چکیده
افزایش جمعیت جهان و مصرف بی رویه از منابع طبیعی انرژی باعث گرم شدن کره زمین گردیده است. که این پدیده علاوه بر آثار مخربی که بر محیط زیست می گذارد، تهدیدی جدی نیز بر ادامه حیات بشر دارد. در پی پیامد های منفی جهان صنعتی و آلودگی محیط زیست و همچنین کاهش منابع طبیعی و استفاده بیش از حد سوخت های فسیلی در چند دهه اخیر مطالعه و راهکار های علمی توسط پژوهشگران صورت گرفته است که بهره گیری از بامهای سبز پایدار یکی از کارهای مقابله با این بحران است. حال با توجه آثار گذشتگان در می یابیم، از زمان های بسیار دور بر روی بام زیگورات ها استفاده از پوشش گیاهی مرسوم بوده است که آن را می توان در کار های معماران مدرن نیز مشاهده کرد.در این پژوهش سعی شده با استناد به مزایای کلیه استفاده از بام های سبز مطالعات اقلیمی و همچنین و رعایت کلیه شرایط بومی نتایج درستی برای انتخاب نوع پوشش گیاهی بام های سبزشهر تهران انتخاب گردند که درضمن پایدارباشند. هدف از به کاربردن نوع پوشش های گیاهی معرفی شده کمک به محیط زیست شهری است که بادرنظرگرفتن تحقیقات و موارد گفته شده می توان به درختانی همچون سرو و نخل شامادورا و درخچه هایی مانند سیکاس و یوکا و چند نمونه که در این مقاله عنوان شده برای کاشت بر روی بام های استان تهران اقدام کرد.کلیدواژه ها
بام سبز ، پایداری ، گیاه بام سبز ، فضای سبزمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.