اثر عمق پایداری دیوار دیافراگمی بر پایداری استاتیکی جداره گودبرداریها
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی عمران، معماری و شهر سبز پایدار
- کد COI اختصاصی: CASGC01_025
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 774
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران،دانشگاه آفرینش بروجرد
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق
چکیده
یکی از مسایل مهم مهندسی عمران در مناطق شهری، پایدارسازی جداره های قایم گودبرداری هاوشیب ها میباشد. بنا به مطالعات انجام شده، اجرای سیستم دیوار دیافراگمی یکی از راهکارهای پایدارسازی گود در گودبرداری های حجیم باشد. از آنجا که یکی از عوامل موثر بر میزان پایدارسازی این سیستم عمق گیرداری دیوار میباشد، در مقاله حاضر با استفاده از نرمافزار المان محدود 6.v8 2D PLAXIS ، اثر عمق گیرداری دیوار دیافراگمی را بر کاهش میزان جابجایی افقی و قایم لبه گود مورد بررسی قرار داده -ایم. نتایج این بررسیها نشان میدهد که با افزایش عمق گیرداری سیستم محافظ دیوار دیافراگمی میزان حداکثر جابجایی افقی و قایم لبه گود کاهش یافته ولی از عمق خاصی به بعد این میزان کاهش بسیار اندک بوده و به همین دلیل نمیتوان عمق گیرداری بهینه این سیستم را بیشترین عمق گیرداری آن درنظر گرفت بلکه میتوان با درنظر گرفتن عمق بهینه میزان حداکثر جابجاییهای لبه گود را بهظور چشمگیری کاهش داد .کلیدواژه ها
سیستم نگهدارنده، پایدارسازی، دیوار دیافراگمی، المان محدودمقالات مرتبط جدید
- راهکارهای طراحی مسیر میدان امام حسین (ع) تا خیابان سبلان با رویکرد پیاده محوری
- واکاوی فضایی زیست پذیری شهری با رویکرد توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر رشت)
- تلاقی برنامه ریزی شهری و ورزش همگانی: تحلیل نظری و رویکردهای نوین
- پیوند مکان سوم و خلاقیت در طراحی فضاهای شهری
- تاثیر تنش های زیستی و غیر زیستی بر درختان شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.