تخمین زمان بحرانی رفع خطا با استفاده از روش ترکیبی با رویکرد مبتنی بر استفاده از ویژگی های منحنی حداقل انرژی جنبشی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی تحقیقات بنیادین در مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICEEC01_225
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 362
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رامین روشن پور

دانشکده مهندسی برق، پزشکی و مکاترونیک ، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران

امیر احمری نژاد

استادیار دانشکده مهندسی برق، واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

تضمین بهره برداری امن و پایدار یک سیستم قدرت بزرگ، که در معرض تنش های مختلف قرار دارد، یکی از مهمترین چالش هایی است که مهندسان قدرت امروزه با آن رو به رو هستند. پایداری گذرای سیستم قدرت، به توانایی یک شبکه در بازگرداندن خود به یک نقطه تعادل جدید، بعد از وقوع یک اغتشاش شدید گفته می شود. تخمین زمان بحرانی رفع خطا مهمترین عامل در مطالعات پایداری گذرا است. در این مقاله از روش ترکیبی استفاده شده و تخمینی از زمان بحرانی رفع خطا به دست می آید. منحنی حداقل انرژی جنبشی، رابطه ای خطی برحسب زمان های رفع خطای متفاوت دارد. بر این اساس، از ویژگی های مهمی که منحنی حداقل انرژی جنبشی دارد، استفاده شده و زمان بحرانی رفع خطا به دست آمده است. روش مطرح شده در سیستم نمونه 39 شینه IEEE شبیه سازی شده و با روش های تابع انرژی و شبیه سازی زمانی مقایسه گردیده است. نتایج به دست آمده نشان می دهد که با استفاده از این روش، زمان بحرانی رفع خطا با دقت و سرعت مناسبی حاصل می گردد.

کلیدواژه ها

زمان بحرانی رفع خطا، انرژی بحرانی، سطح مرزی انرژی پتانسیل، منحنی حداقل انرژی جنبشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.