بررسی فناوری محو کننده تداخل سیگنال های قطب نما و TACAN/DME

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی تحقیقات بنیادین در مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICEEC01_115
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 637
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد اصغری

جنگال، دانشکنده مهندسی برق، دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری، تهران، ایران- دانشجوی کارشناسی برق الکترونیک دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری

فریدون فوزی

الکترونیک، دانشکنده مهندسی برق، دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری، تهران، ایران

امید عباسی جوزدانی

الکترونیک، دانشکنده مهندسی برق، دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری، تهران، ایران

حمید رادمنش

استادیار، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری، تهران، ایران

چکیده

سامانه ناوبری قطب نما، سامانه ناوبری جهانی است، که به طور مستقل در حال توسعه است. سیگنال قطب نما باید قادر به تشخیص کاربری درونی با سیگنال های ناوبری GPS و گالیله باشد. این سیگنال به سه باند فرکانس تقسیم می شود که سیگنال B2a درداخل سرویس ناوبری رادیوی هوانوردی واقع شده است که با تجهیزات این باند (DME/TACAN) تداخل می یابد. فناوری مهار تداخل پالس که در دامنه زمانی کار میکند روش ساده و موثر می باشد ولی به دلیل محدودیت این روش امروزه از فناوری محو کننده مختلط استفاده میشود که در دو دامنه زمانی و فرکانسی کار کرده و بسیار قوی می باشد.

کلیدواژه ها

تداخل،سیگنال قطب نما، TACAN، DME

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.