بکارگیری الگوریتم هوشمند جستجوی گرانشی برای بازآرایی بهینه فیدرهای شبکه توزیع با حضور منابع تولید پراکنده

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی تحقیقات بنیادین در مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICEEC01_107
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 442
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابوالقاسم صدری

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی برق قدرت، پردیس علوم و تحقیقات فارس، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت، ایران- دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی برق قدرت، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت، ایران

محسن سیماب

گروه مهندسی برق قدرت، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت، ایران

چکیده

بازآرایی شبکه توزیع، یکی از اساسی ترین و با صرفه ترین راه حل های موجود برای حل مشکلات شبکه های توزیع، به منظور تامین عملکرد بهینه اقتصادی و ایمن، در شبکه های توزیع می باشد. با تعویض موقعیت کلیدها یا اصطلاحا کلیدزنی در شبکه می توان به آرایش جدیدی از شبکه دست یافت. در این مقاله نیز عملگر بازآرایی فیدرها بمنظور صرفه اقتصادی با حضور منابع تولید پراکنده (DG) متفاوت از قبیل منابع بادی، خورشیدی و منابع با توان ثابت پیاده سازی شده است. هدف مورد نظر در این مقاله شامل: هزینه تلفات، هزینه خرید انرژی از شبکه بالادست، هزینه تعمیرات و نگهداری DGها، هزینه انرژی تامین نشده (ENS) و هزینه کلید زنی می باشد. این اهداف با رعایت قیود شبکه از قبیل محدودیت های ولتاژ باس بارها و حدود گرمایی فیدرها و همچنین قیود پخش توان دنبال شده است. برای این امر الگوریتم جستجوی گرانشی به عنوان ابزاری قدرتمند بکارگرفته شده و روش پیشنهادی بر شبکه استاندار 33 باس IEEE پیاده سازی شده است. بمنظور بررسی دقت روش پیشنهادی، نتایج با نتایج حاصل از الگوریتم ژنتیک مقایسه شده است. نتایج حاکی از همگرایی بهتر و پاسخ مناسب تر الگوریتم پیشنهادی دارد.

کلیدواژه ها

شبکه توزیع، منابع تولید پراکنده، بازآرایی شبکه های توزیع، الگوریتم ژنتیک، الگوریتم جستجوی گرانشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.