ارایه الگوی برای ارزیابی آمادگی سازمان های دولتی برای پیاده سازی مهندسی مجدد فرآیندها BPR

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری، علوم انسانی و بانکداری اسلامی
  • کد COI اختصاصی: ICEMAH01_230
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 741
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کتایون پورمهدی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی مدیریت دولتی دانشکده مدیریت و حسابداری واحد تهران جنوب - ایران

مرتضی موسی خانی

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی- مدیریت منابع انسانی، واحد قزوین - ایران

محمد نامداری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشکده مدیریت و حسابداری آزاد اسلامی واحد قزوین - ایران

چکیده

یکی از ویژگیهای دنیای جدید کسب و کار افزایش سطوح رقابت است. سازمان هایی که خواهان افزایش سهم بازار خود و یا اصولا بقا در چنین فضایی هستند باید خود را با تغییر شرایط محیط وفق دهند. از این رو تغییرات زیادی در روشهای کسب و کار در حال شکل گیری است . یکی از آنها مهندسی مجدد فرایند های کسب و کار است. یکی از مراحل اولیه برای استقرار مهندسی مجدد فرایندها ارزیابی آمادگی سازمان برای پذیرش و بهره برداری مناسب از این سیستم هاست. طی این مراحل آمادگی سازمانی از ابعاد ساختاری، مدیریتی، انسانی، فنی، زیر ساختاری و فرهنگی بررسی شده و مشکلات استقرار آن شناسایی و رفع می شود. در این راستا ارایه یک الگوی بومی برای ارزیابی این آمادگی، امری مهم و حیاتی می باشد. این تحقیق از نظر هدف، توصیفی و از نظر نوع استفاده، تحقیقی کاربردی است که در آن برای گردآوری دادهها از پرسشنامهای محققساخته استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق، شامل کلیه کارکنان کلیه کارکنان میباشد که با استفاده از روش نمونهگیری طبقهای تصادفی و مراجعه به جدول مورگان، تعداد 175 نفر بهعنوان اعضای نمونه انتخاب شدند. نتایج تجزیه و تحلیل دادهها با کمک آزمون تحلیل عاملی تاییدی حاکی از این است که عوامل مدیریتی با 5 شاخص، عوامل فنی با 2 شاخص، عوامل ساختاری با 3 شاخص و عوامل زیر ساختی با 4 شاخص در ارزیابی آمادگی سازمان تاثیر بسزایی دارند.

کلیدواژه ها

الگو- ارزیابی- آمادگی- پیاده سازی- مهندسی مجدد فرآیندها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.