جهانی شدن فرهنگ
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری، علوم انسانی و بانکداری اسلامی
- کد COI اختصاصی: ICEMAH01_192
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 393
نویسندگان
کارشناس ارشدعلوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحدعلوم و تحقیقات تهران ایران
کارشناس ارشد علوم سیاسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، آمل، ایران
چکیده
جهانی شدن( 3) مفهومی است که اشاره به ذهنیتی دارد که تمایلی سیری ناپذیر به گسترش در ابعادگوناگون داشته و در این راستا ابزارهای مختلفی خصوصا فن آوری ها را به خدمت می گیرد . بدین ترتیب جهانی شدن حاصل گرایش و اجبار روزافزون به آموزش، تجربه و به کارگیری نگرش پیوندی به حوزه های مختلف حیات انسانی تلقی نمود که در آنها قابلیت تاثیرگذاری رخدادهای گوناگون حوزه های مختلف بر یکدیگر در سطح فراملی مشهود بوده و خصلت افزایش دارد . این قابلیت ها،جهانی شدن را به مثابه ی یک موضوع مورد توجه خاص و محوری قرار داده است . همچنین تحلیل شده تغییر ، نظم و نظام چگونگی تاثیرگذاری ها و نتایج آنها موجبات بازاندیشی مفاهیمی چون است .موضوع قابل تامل اینکه امروزه جهانی شدن همه ی ما را فرا گرفته است، نه تنها به عنوان یک فرایند بلکه به عنوان موضوعی برای گفتگو . موضوع توسعه ی سیاسی اقتصادی تکنولوژیک و فرهنگی در قرن بیست و یکم به هیچ گروه، ملت یا دولتی محدود نمی شود، بلکه موضوعی است که همگان به آن مرتبط و از آن متاثرند . چنین تحولی حوزه و قلمرو امنیتی کشورها را تحت تاثیر قرار می دهد . فضای امنیتی تحت تاثیر جهانی شدن به معنای توسعه جهانی که منجر به بازسازی تولیدات جدید در قلمرو های سیاسی اقتصادی اجتماعی و فرهنگی شده است، معنای متفاوتی می یابد. شکل و نوع تاثیرپذیری از فرایند جهانی شدن به موقعیت جهانی کشورهای مختلف نیز بستگی دارد. کشورهای توسعه یافته به گونه ای در محیط امنیتی بین المللی عمل می نمایند و کشورهای جهان سوم نیز از وضعیت ناشی از جهانی شدن به گونه ای دیگر اقدام می نماید.کلیدواژه ها
جهانی شدن، فرهنگ، جهان سوممقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرگذاری تبلیغات و بازاریابی شبکه های اجتماعی بر اعتماد به صنعت بیمه با تاکید بر رضایتمندی مشتریان
- ارائه الگوی نظارت موثر بر شبکه فروش و بررسی تاثیر آن بر رضایتمندی بیمه گذاران در صنعت بیمه
- ارزیابی بلوغ کلان داده در صنعت بیمه ، یک مطالعه طولی با تاکید بر شاخص اعتمادکاربران
- نقش نهادهای حرفه ای در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه از منظر حکمرانی
- بررسی اثر توانگری مالی، تصویر برند، شفافیت و کیفیت خدمات بر اعتماد مشتری در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.