تاثیر نقش رقابت در ارتباط با سیستم مدیریت پاداش و بهره وری کارکنان در شهرداری منطقه 14

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس سالانه اقتصاد،مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: EMAC02_307
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 410
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده سمانه حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد واحد الکترونیکی، تهران، ایران

امیر گروسی

استادیار مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد واحد الکترونیکی، تهران، ایران

چکیده

هدف این پژوهش تعیین تاثیر نقش رقابت در ارتباط با سیستم مدیریت پاداش و بهره وری کارکنان در دو معاونت منابع انسانی و برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری منطقه 14 می باشد. متغیر وابسته در این پژوهش بهره وری و متغیر مستقل پاداش و متغیر میانجی رقابت است. اهمیت این تحقیق لزوم به کار گیری برنامه های کاربردی مدیریت پاداش بعنوان مکانیزمی موثر جهت حصولاهدف سازمان می باشد. در این پژوهش با توجه به مدل ارایه شده سه فرضیه مطرح گردیده است که به بررسی موضوع تحقیق می پردازند. روش گردآوری داده ها شامل یک پرسشنامه 27 سوالی است که براساس طیف چهار گانه لیکرت تنظیم شده است. رواییپرسشنامه به تایید استاد راهنما و مشاور رسید و از شاخص آلفای کرونباخ جهت برآورد پایایی استفاده شده است و مقدار آلفای کرونباخ متغیرها به شرح ذیل می باشد: پاداش0/78بهره وری 0/80و رقابت 0/81 می باشد. جامعه آماری شامل کلیه ی کارکنان شاغل در دومعاونت منابع انسانی و برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری منطقه 14 که از این تعداد یک نمونه 80 نفری که با استفاده از فرمول کوکران انتخاب شده است. برای تحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها از تحلیل رگرسیون و ضریب همبستگی اسپیرمن و آزمون دوربینواتسون استفاده شده است. نتیجه پژوهش بیانگر این است که برنامه های کاربردی مدیریت پاداش بر رقابت کارکنان تاثیر گذاشته و باعث افزایش بهره وری آنها می گردد.

کلیدواژه ها

پاداش ، بهره وری ، رقابت و رضایت شغلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.