بررسی میزان عینیت طبقه بندی های مختلف ازحسابداری بین المللی مبتنی بر تحقیقات در سایر رشته ها با دادههای استاندارد گزارشگری مالی بین المللی (IFRS)

سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 431

فایل این مقاله در 25 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EMAC02_177

تاریخ نمایه سازی: 17 آبان 1396

چکیده مقاله:

فرآیند طبقهبندی برای کار روزانه پزشکان و کتابداران حیاتی است؛ و پایه مطالعه و تحقیق در شیمی و زیست شناسی است. سیستم دفترداری دو طرفه 1 و تهیه صورتهای مالی از فعالیتهای طبقهبندی عمل حسابداری میباشند. طبقه بندی سیستمهای حسابداری ملی به مدت طولانی یک جنبه از پژوهشها در تحقیقات حسابداری بوده است. این مقاله درصدداستخراج دروسی برای تحقیقات حسابداری از انسانشناسی، زیستشناسی، شیمی، کیهانشناسی و پزشکی است. به طور خاص، چگونگی طبقهبندیهای آنها و ویژگیهایی که آنها انتخاب کردند که میتوانند طبقهبندی را تحت تاثیر قرار دهندمورد آزمایش و بررسی قرار گرفته است. مشاهده گردید که عینیت در طبقهبندی امکانپذیر و مطلوب نیست. با وجود اختیاری بودن یا دلخواهی بودن، بعضی طبقهبندیها میتوانند معقولتر و مفیدتر از سایرین باشند. برای طبقهبندی های قبلی، طبقهبندیکنندهها، حوزه، ویژگیهای استفاده شده، دادهها و تکنیک طبقهبندی مورد آنالیز و بررسی قرار دادهشدند. مشکلات مختلفی گزارش گردید و سپس به صورت تجربی حساسیت طبقهبندیها را برای بعضی از مسایلی همانند ویژگیهای انتخاب شده و کشورها و بخشهای گنجانده شده مورد بررسی قرار گرفت. در پایان نشان داده شد که چگونهتحقیقات مختلف میتوانند بسته به موضوعهای حسابداری موجود که در کشورها استفاده میشوند، طبقهبند یهای مختلفی را ایجاد کنند.

نویسندگان

احمد خدامی پور

دانشیار، دانشگاه شهید باهنر، گروه حسابداری، کرمان، ایران

علیرضا فریمانی

دانشجوی دکترا، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمان، گروه حسابداری، کرمان، ایران عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد یزد، گروه حسابداری، یزد، ایران