شناسایی، ارزیابی و الویت بندی ریسکهایHSE در ساخت و ساز پروژه های عمرانی مطالعه موردی سازمان آب منطقه ای خراسان رضوی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: نخستین کنفرانس پژوهش در مهندسی عمران،معماری و علوم زمین
- کد COI اختصاصی: NCOEE01_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 608
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب
استاد راهنما دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب
چکیده
هدف کلی تحقیق شناسایی، ارزیابی و الویت بندی ریسکهای HSE در ساخت و ساز پروژه های عمرانی (مطالعه موردی سازمان آب منطقه ای خراسان رضوی ) می باشد. این تحقیق از لحاظ نوع هدف، کاربردی و از لحاظ نوع روش توصیفی است. جامعه آماری این تحقیق شامل مهندسان و کارشناسان ساخت سازمان آب منطقه ای خراسان رضوی است که در حال حاضر بر اساس آمار موجود تعداد 126 نفر مهندس و کارشناس در آن سازمان مشغول به کار هستند این جامعه شامل تمام افرادی است که چه به صورت رسمی، قراردادی مشغول به کارند و نمونه مورد مطالعه برای آزمون فرضیات پژوهشی و اثبات آنها، از این مجموعه برگزیده شده است . حجم نمونه پژوهش حاضر بر اساس فرمول کوکران برابر با 95 نفر در نظر گرفته شد. برای انتخاب افراد مورد مطالعه در این تحقیق از روش نمونه گیری تصادفی طبقهای استفاده شد. یافته های تحقیق: بین ریسکهای بهداشتی، ایمنی و محیط زیستی در مرحله ساخت، پیش راه اندازی و راه اندازی پروژه های سازمان آب منطقهای خراسان تفاوت وجود دارد. بین ریسکهای بهداشتی، ایمنی و محیط زیستی در مرحله بهره برداری پروژه های سازمان آب منطقهای خراسان تفاوت وجود ندارد. به آموزشهای لازم جهت آشنایی کارگران با خطرات احتمالی قبل از شروع فعالیتها اهمیت لازم داده میشود. کارگران و کارکنان به استفاده از تجهیزات ایمنی و سالم ملزم هستند. شناسایی، ارزیابی و رتبه بندی ریسکهای بهداشتی، ایمنی و محیط زیستی در ساخت پروژههای سازمان آب منطقهای خراسان اجرا میشود .کلیدواژه ها
شناسایی- ارزیابی - الویت بندی - ریسکهای HSE - ساخت و ساز - پروژه های عمرانیمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.