تاثیر دسترس پذیری مرکز داده بر تداوم کسب وکار
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش ملی مرکز داده زیرساخت وسرویس ها
- کد COI اختصاصی: DCIS01_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 637
نویسندگان
واحد مراکز داده، شرکت مهندسی کوثر شبکه نگار، تهران
واحد مراکز داده، شرکت مهندسی کوثر شبکه نگار، تهران
چکیده
نقش و اهمیت روزافزون مراکز داده در کسب و کارهای امروزی و تبلور مفهوم تداوم کسب و کار، منجر به افزایش تمرکز بر راهکارهای حفظ استمرار کارکردهای حیاتی مرکز داده در صورت بروز شرایط بحرانی شده است. اندیشیدن به تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز وقفه در عملیات مرکز داده و با تبع آن تامین تداوم کسب و کار، نیازمند بررسی و توجه با عوامل گوناگون از قبیل اهداف از پیش تعیین شده و سطح دسترس پذیری مطلوب است. لازم به ذکر است که تداوم کسب و کار فرآیندی مستمر است و می بایست در تمامی طول حیات مرکز داده از طراحی تا نگهداری مورد توجه قرار گیرد. در این راستا، بکارگیری یک برنامه ی تداوم کسب و کار جامع جهت طراحی، پیاده سازی و مدیریت مرکز داده با پیشبرد اهداف مورد نظر کمک شایانی می کند. تامین افزونگی با عنوان یکی از راهکارهای افزایش دسترس پذیری مرکز داده در کنار عواملی از قبیل انتخاب محل مناسب برای استقرار مرکز داده، مورد توجا طراحان قرارگرفته است. افزایش دسترس پذیری مرکز داده از طریق انتخاب رده ی مناسب، نقطه ی اتصال مفهوم تداوم کسب و کار و طراحی مرکز داده است. در این مقالا، ارتقای دسترس پذیری مرکز داده با عنووان یکی از راهکارهای موثر جهت ارتقای تداوم کسب و کار ارایه می گردد.کلیدواژه ها
مراکز داده، تداوم کسب و کار، برنامای تداوم کسب و کار، اصول معماری، دسترس پذیری، افزونگی، رده بندی، برنامه ی بازیابی فاجعهمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.