بررسی میزان مصرف انرژی در طی فرآیند خشک کردن با استفاده از انرژی خورشیدی به صورت هیبریدی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و سیستمها (ICISE ۲۰۱۷)
- کد COI اختصاصی: ICISE03_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 664
نویسندگان
استادیار بخش مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه کردستان
دانشیار بخش مهندسی مکانیک بیوسیستم، پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
چکیده
یکی از روش های مهم برای محافظت و افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی، خشک کردن است. برای بهبود روند خشک کردنو صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش قیمت تمام شده محصول خشک شده، نیاز به طراحی بهینه دستگاه های خشک کن است.انرژی خورشید یکی از گسترده ترین منابع برای تامین انرژی در صنعت خشک کردن است. عمده ترین مشکلی که در خشک کردن بهروش خورشیدی وجود دارد، طولانی شدن فرآیند خشک کردن محصول می باشد. از طرف دیگر استفاده از روش های معمول باعثبوجود آمدن مشکلات زیست محیطی و افزایش قیمت تمام شده محصول می گردد. در این تحقیق برای استفاده بیشینه از انرژیخورشیدی و کوتاه نمودن مدت زمان خشک کردن از یک سامانه خشک کن مجهز به صفحه جمع کننده تخت، متمرکز کنندهسه موی و یک مبدل حرارتی استفاده شده است که به صورت هیبریدی خشک شدن سریع محصول را فراهم می آورد. بیشترین بازدهانرژی در حالت هیبریدی با سرعت 1 متر بر ثانیه به میزان 20/18 درصد و کمترین آن در حالت صفحهتخت با سرعت 0/5 متر بر ثانیه 10/54 درصد بدست آمد. با توجه به ملاحظات اقتصادی در مورد تولید مناسب یک محصول می توان اظهار نمود که خشک کن هیبریدی می تواند گزینه مناسب و بهینه ای برای خشک نمودن محصول و استفاده از آن در صنایع تبدیلی و فرآوری باشد.کلیدواژه ها
انرژی های نو، صنعت فرآوری، توزیع جریان گرما، استفاده بهینهمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.