مروری بر روشهای کاوش منبع کد در مقیاس بزرگ

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCT04_130
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 444
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم حسنعلی

دانشجوی دکتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان )خوراسگان(، دانشکده فنی مهندسی، اصفهان، ایران

مرضیه عمادی

دانشجوی دکتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان )خوراسگان(، دانشکده فنی مهندسی، اصفهان، ایران

فرساد زمانی بروجنی

هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان )خوراسگان(، دانشکده فنی مهندسی، اصفهان، ایران

چکیده

تحلیل نرمافزار اشاره به تحلیل سیستمهای نرمافزاری و فرآیندهای توسعه نرم افزار مربوطه دارد. هدف این کار توصیف، پیشگویی و بهبود توسعه، نگهداری و مدیریت سیستمهای نرمافزاری پیچیده میباشد. روشها و تکنیکهای تحلیل نرمافزار معمولا متکی بر جمعآوری، تحلیل و بصریسازی اطلاعات یافتشده در منابع دادهایی متعدد در حوزه سیستمهای نرمافزاری و فرایندهای توسعه نرمافزاری میباشد. اطلاعات قابل کاربرد به دست آمده از تحلیل نرم افزار، اطلاعاتی مفید و معنادار است یا اطلاعاتی در جهت انجام وظیفه نهایی منتقل می کند. بنابراین کاوش منبع کد نرمافزار که در مقیاسهای بزرگ استحایز اهمیت بوده که تکنیک ها و ابزارهای فراوانی برای استخراج دانش از منبع کد وجود داشته که در این مقاله بررسی آنها پرداخته شده است. نکته حایز اهمیت در روشهای موجود، نحوه عملیات نگاشت و کاهش سرعت در کاوش منبع کد بوده که در آنها از تکنیکهای مختلفی از قبیل استفاده از توسعه کامپایلر، یافتن قوانین برنامه نویسی ضمنی، کاوش قوانین شرطی، کاوش قوانین جفت متغیر و کپی کد معنایی استفاده شده است.

کلیدواژه ها

کاوش منبع کد، مقیاس بزرگ، تحلیل نرمافزار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.