افزایش امنیت شبکه های کامپیوتری با پورت ناکینگ و استفاده از ناک یکبار مصرف واحراز هویت دو فاکتوری بیومتریک رمزعبور

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCT04_110
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 832
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا حیدری نارکی

دانشجوی مهندسی فناوری اطلاعات موسسه آموزش عالی پارسیان قزوین

هانیه جاذب

دانشجوی مهندسی فناوری اطلاعات موسسه آموزش عالی پارسیان قزوین

زینب باجلان

عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی پارسیان قزوین

چکیده

در دنیای امروز بسیاری از فعالیت ها وابسته به سرویس هایی که توسط شبکه های کامپیوتری ارایه می شوند میباشد. با ایجاد امنیت در شبکه ها از طریق روش های گوناگون سعی در جلوگیری از حملات و تهدیدات سایبری که منجر به نقض قوانین امنیتی یک سازمان میشوند، به عمل می آید. از جمله ی این روش ها میتوان به تکنیک های احراز هویت اشاره کرد که یکی از آنها پورتناکینگ میباشد.پورت ناکینگ در واقع یک روش احراز هویت است که از پورت های بسته جهت انتقال اطلاعات استفاده میکند و هدف آن مخفی نگه داشتن خدمات از دید نفوذگران و عدم کارایی حملات شناسایی است در حالیکه کاربران تصدیق شده اجارهدسترسی به این خدمات نامریی را دارند. یکی از مزایای Port knocking ایجاد یک لایه اضافی امنیتی علاوه بر لایه های امنیتی موجود )مثل فایروال( است. در این مقاله روش جدیدی بر مبنای ایجاد پورت ناکینگ با استفاده از ناک یکبار مصرف و احراز هویتدوگانه با بکارگیری تکنیک شناسایی بیومتریک و رمز عبور که امنیت را به طرز چشمگیری افزایش میدهد، به همراه تانلینگ معرفی گردیده است که باعث از بین رفتن حملات بازپخش Replay attack ، استراق سمع، NAT-Knocking ، DoS-Knocking و مرد میانی میشود.

کلیدواژه ها

پورت ناکینگ، شبکه، امنیت، احراز هویت، بیومتریک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.