بررسی تاثیر ابعاد آمیزه بازاریابی بر عملکرد صادراتی واحدهای تولیدی - صادراتی صنایع لبنی استان مازندران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین همایش ملی علوم انسانی با رویکرد مدیریت و اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: MSICONF01_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 463
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا زمانیان

هییت علمی دانشگاه پیام نور

حامد طالبی

مدرس دانشگاه پیام نور ساری و موسسه آموزش عالی ادیب مازندران

عطیه حسن نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، موسسه آموزش عالی ادیب مازندران

چکیده

با وجود آنکه نیاز به تحقیقات بسیاری برای شناسایی بر عملکرد صادراتی احساس می شود،اما متاسفانه تلاش های اندکی در این زمینه و به خصوص در مورد کالاهای صادراتی ایرانی صورت پذیرفته است مطالعاتی که در آن نقش امیخته بازاریابی در عملکرد صادراتی بنگاه ها مورد تایید قرار گرفته است علاوه بر توجه دادن مدیران این بنگاه ها به اهمیت تخصیص منابع کافی برای طراحی مناسب راهکار آمیخته بازاریابی، ره اورد مهمی نیز برای مدیران سطوح عالی سیاست گذاری صادراتی به همراه دارد. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر ابعاد آمیزه بازاریابی بر عملکرد صادراتی واحدهای تولیدی صادراتی صنایع لبنی استان مازندران می باشد. روش انجام پژوهش توصیفی و از نوع همبستگی است. جامعه آماری این پژوهش مدیران واحدهای ذکر شده می باشند که تعداد کل مدیران 145 نفر می باشند. برای نمونه گیری در این تحقیق از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شده است در این پژوهش از پرسشنامه خداد حسینی و همکاران همین طور زو و همکاران به ترتیب برای سنجش متغیرهای مستقل ابعاد آمیزه بازاریابی و متغیر وابسته عملکرد صادراتی استفاده شده است روایی پرسشنامه تایید و پایایی آن نیز با استفاده از آزمون الفای کرونباخ مورد تایید واقع شد. داده ها با استفاده از نرم افزارهای SPSS , LISREL مورد ازمون قرار گرفت. یافته های پژوهش حاکی از این است که اولا، میان ابعاد آمیزه بازارایابی و عملکرد صادراتی واحدهای تولیدی صادراتی صنایع لبنی استان مازندران رابطه مثبت و معناداری وجود دارد و ثانیا، از میان ابعاد آمیزه بازاریابی به ترتیب قیمت، ترفیع، توزیع، فرد مالک و محصول بیشترین تاثیر را بر عملکرد صادراتی فوق دارا می باشند.

کلیدواژه ها

آمیزه بازاریابی، عملکرد، صادرات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.