کارآفرینی ورسالت دانشگاه نیاز امروز، ضرورت فردا

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنگره بین المللی پژوهش های کاربردی علوم انسانی اسلامی
  • کد COI اختصاصی: NCIHAS03_056
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 305
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرمختار رزمی

دانشجوی دکتری رشته مدیریت آموزش عالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

چکیده

کاروان تعالی و پیشرفت بشریت همواره مدیون تلاش ها و خدمات ارزنده انسان های بزرگی هست که از آنان به پیش قراولانحرکت رو به رشد یاد می گردد. امروزه این حقیقت را نباید نادیده گرفت که جامعه بشری بسیاری از دستاورد ها وپیشرفت های ارزشمند خود و هر گونه بهبود و رشدی را مدیون خلاقیت ها و اندیشه های ناب و تلاش های سخت، تقبلمخاطرات افرادی است که کارآفرینان نام داشته اند. تلاش های کارآفرینان در ریشه کن نمودن فقر وناعدالتی های اجتماعی واقتصادی که عامل اصلی بسیاری از ناامنی ها، کمبود ها و کاستی ها و آشوب های اجتماعی می باشد، نقش بسیار اساسی دارد.تحول در نحوه ارتباط جهانی موج تازه ای از تغییرات بنیادین در کلیه زمینه ها به ارمغان آورده است، بر اثر این تحولات،زندگی در ابعاد بسیار عمیق تر و گسترده تر از پیش به دانش و فناوری اطلاعات متکی شده است؛ مشاغل علم محور گشته اند. لذا برگزاری دوره های آموزشی برای کارآفرینی از اهمیت خاصی برخوردار است. بنابراین آموزش کسب وکار وفرهنگ کارآفرینانه می تواند راهکار ارزشمندی برای ایجاد تفکر کارآفرینی و اشتغال دانش آموختگان آموزش عالی و بهموازات آن بهبود بحران بیکاری جامعه باشد.نظر به اهمیت موضوع و نقش کارآفرینی در اقتصاد ملی و جهانی، تولید ثروت و ایجاد اشتغال به تدریج، نه تنها اقتصاد دانانبلکه صاحب نظران سایر رشته ها از جمله روانشناسان، جامعه شناسان و حتی تاریخ دانان، از زوایای مختلف موضوع را بررسیوبه ارایه تعاریفی از کارآفرینی پرداخته اند.در این جستار به طور خلاصه ابتدا تعاریف، انواع و دانشگاه کارآفرینی مورد مداقه قرار گرفته و سپس پیشینه کارآفرینی ومدل های دانشگاه های کارآفرین ترسیم می گردد آنگاه نگارنده به جایگاه و اهمیت نگرش های کار آفرینانه در مراکزآموزشعالی مورد اشاره قرار می دهد.

کلیدواژه ها

کارآفرینی، کارآفرین، دانشگاه کارآفرین، آموزش، کارآفرینی سازمانی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.