اثر روانشناختی اعتیاد اینترنتی مادران بر جنین
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی روانشناسی علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ICPE04_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 671
نویسندگان
گروه روانشناسی مازندران
کارشناس روانشناسی
کارشناس روانشناسی دانشگاه پیام نور
چکیده
زمینه و هدف:ابتدا یک سلول واحد و 9 ماه بعد... یک کودک کامل!آنچه در این میان به وقوع می پیوندد، نوعی روند تکاملی است و در این روند تکاملی، یکپارچگی شگفت آوری را شاهدهستیم. عوامل قبل از تولد برتوانایی شناختی و ویژگی های رفتاری انسان تاثیر می گذارند و عوامل مادری در سلامت نوزاددر دوران پس از تولد نقش دارند (سدلر، 1389).روش بررسی: در این پژوهش از روش مروری استفاده شده است.نتایج :مادران در طول مدت بارداری از محدودیت هایی اجتماعی برخوردار هستند وسعی می کنند این محدودیت را باعضویت در گروههای فضای مجازی مرتفع کنند. این ابزارها حفظ و گسترش حلقه دوستی ها و ارتباط را تسهیل می کند.مطالعات حاکی از آنند که افراد دارای عزت نفس بالا برای ایجاد روابط موثرتر از این سایت ها استفاده می کنند(Valerie Barker,2009)نتیجه گیری :مادرانی که پیوسته ساعاتی از روز را در فضای مجازی سپری می کنند متوجه می شوند که اینترنت بعد ازمدتی رفته رفته به عنوان منبع اصلی سرگرمی آنان در آمده و جنبه ی اعتیاد گونه پیدا می کند و مادران را از تعاملاتزندگی واقعی دور می سازند. این فناوری می تواند با تغییر سبک زندگی مادران و تاثیر در زمینه های جسمی (مانند چاقی،فشارخون بارداری، دیابت بارداری...) ، تغذیه ای (مانند پرخوری، سوءتغذیه ،...) و روانی (مانند انزوا طلبی، افسردگی...)سلامتی مادر و جنین را به مخاطره بیندازد.لذا در پژوهش حاضر سعی شده است از میان دیدگاه های مختلف به مقوله اینترنت و فضای مجازی به بررسی تاثیراتاعتیاد اینترنتی مادر بر رشد جنین و مشکلات پیش رو اکتفا گردد.کلیدواژه ها
اعتیاد اینترنتی، ، حاملگی پرخطر، عوارض بارداری، فشارخون بارداری، عوامل تاثیر گذار بر جنینمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.