بررسی نحوه عملکرد سیستم های مدیریت HSEQ در شرکت تولیدی صندلی خودرو

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنگره بین المللی علوم مهندسی 2017
  • کد COI اختصاصی: ICONF01_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 517
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سونا حیادخت

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت محیط زیست دانشگاه آزاد تهران شمال،

مژگان زعیم دار

دکتری تخصصی مدیریت محیط زیست، استادیار و مدیر گروه آلودگی های محیط زیست دانشگاه آزاد تهران شمال

افسانه رصاف

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت محیط زیست دانشگاه آزاد تهران شمال،

چکیده

مدیریت HSEQ مدیریتی برای برطرف کردن و پوشاندن نقاط ضعف یک پروژه و سازمان به شمار میرود. امروزه به دلیل افزایش آگاهی عمومی،قوانین و مقررات تدوین شده ملی و بین المللی ورود قوانین و تاثیر آنها در تجارتهای جهانی و موارد مشابه،رعایت اصول بهداشت، ایمنی و محیطزیست و کیفیت در اجرای پروژههای مختلف اهمیت بسیار زیادی یافته است. در جهانی که هم اکنون ب سوی صنعتی شدن هرچه بیشتر گام بر میدارد،سلامت زیستن در دنیای علم و تکنولوژی از اهمیت ویژهای برخوردار بوده است. اکنون دیگر ثابت شده است این چهار چیز جزء از هم جدا نیست و سازمان های مختلف با ایجاد سیستمهای یکپارچه در یک قالب، به ارزیابی مسایل فوق میپردازند. بررسیهای انجام شده نشان می دهد که شاغلین پروژهها و صنایع،از جمله آسیب پذیرترین گروه ها در برابر خطر حوادث میباشند،زیرا به علت فعالیت در محیط های پر خطر و انعطاف کاری و کار در شرایطی که هر لحظه آبستن حوادث است و رفتارهای مخاطرهآمیز،این گروه را مستعد ابتلا به حوادث میکند.در این مقاله نحوه عملکرد HSEQ و ضعف در سیستم های مدیریتی مورد بررسی قرار گرفته است.از جمله نقاط ضعف در سیستم کیفیت در این مجموعه به شرح ذیل میباشد:فرآیند پدیدآوری محصول:· عدم تامین به موقع مواد اولیه· نقص در OTD شاخص تحویل به موقع فرآیند اندازه گیری، تحلیل و بهبود:· عدم خدمات پس از فروش (رضایت مشتری)در بحث HSE نقاط ضعف شامل عدم استقرار OHSAS18001 ،میباشد. با توجه به موارد فوق و نقاط ضعف و کاستی های عنوان شده، پیشنهاداتی جهت بهبود و برطرف کردن موارد فوق، مطرح میگردد.

کلیدواژه ها

ا OHSAS18001 ،OTD،یکپارچه سیستمهای، HSEQ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.