سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CCIVIL02_407
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 278
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی راهکارهای الگوی ساختمان های صفر انرژی به ویژه از طریق سلول های فتوولتاییک ها
چکیده مقاله:
محدود بودن منابع انرژی فسیلی و مشکلات ناشی از انتشارات گازهای گلخانه ای، توجه بیش از پیش به انرژی هایتجدیدپذیر را بر همگان روشن و ضروری کرده است. مصرف بیش از اندازه انرژی ،حاصل از عدم مدیریت بهینه و مصرفبی رویه انرژی های فسیلی ،در سال های اخیر مسیله ی بحران انرژی را یکی از مهم ترین چالش های جهانی کرده است.معماری سهم بسزایی در ایجاد بحران های زیست محیطی دارد و مشکلات ناشی از شیوه های نادرست ساخت و ساز اینبحران را تشدید نموده. آینده شهر های ما به فعالیت های معماران در زمینه ی معماری پایدار با داشتن دانش مربوطهبستگی دارد. برای مقابله با این بحران ، اجرای راهکارهای بهینه سازی تولید، توزیع و مصرف انرژی ، اصلاح الگوی مصرفآن و بهکارگیری انرژیهای تجدید پذیر ضروری است. دراین پژوهش علاوه بر آشنایی با ساختمان های صفر انرژی، بهبررسی راهکارهای رسیدن به این ساختمان ها، پرداخته میشود. ضرورت های توسعه انرژی های تجدید پذیر در طراحی باتوجه به برخورداری از پتانسیل مطلوب و مناسب انرژیهای تجدیدپذیر در کشور می توان به بهبود ساختمان سازی کمککند. روش های سازگار با محیط زیست برای تولید برق یکی از اولویت های امروز کشورهای توسعه یافته به شمار می رود؛امروزه انرژی خورشیدی دارای بزرگترین قابلیت برای برآوردن نیاز جهان در آینده به عنوان یکی از منابع تجدیدپذیراست، که با استفاده از آن در نماهای بناهای امروزی میتوان در جهت تحقق اهداف توسعه ی پایدار حرکت می کند. در اینمقاله با روش توصیفی – تحلیلی به بررسی ضرورت تجدیدنظر در منابع انرژی و جایگزینی انرژی های نو در معماری میپردازیم. نتایج حاصل از پژوهش بیانگر آن است که با توجه به نماهای متحرک دو پوسته طراحی شده و تلفیق آن باپنل های فتوولتاییک بتوان به جذب حداکثر انرژی خورشیدی رسید.
کلیدواژه ها:
فتوولتاييك، معماري پايدار، صفر انرژي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/662380/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حیدری، سحر و سعادتی خمسه، مهدی،1396،بررسی راهکارهای الگوی ساختمان های صفر انرژی به ویژه از طریق سلول های فتوولتاییک ها،دومین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،معماری ومدیریت بحران،تهران،،،https://civilica.com/doc/662380
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، حیدری، سحر؛ مهدی سعادتی خمسه)
برای بار دوم به بعد: (1396، حیدری؛ سعادتی خمسه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- معماری آزادی آفرین: نگاهی به رابطه آزادی ومعماری درنماهای شهری
- شناسایی معیار های انرژی صفر و تاثیر مثبت آن در طراحی سازه ها
- ارزیابی عوامل موثر در معماری پایدار، صفر انرژی و سبز با بررسی شباهت ها و تفاوت ها
- Classification of two motor imagery based on EEG signals in brain computer interface systems using LDA, SVM and GMM methods
- بررسی و مقایسه ی انواع فلیپ فلاپ D از نظر تاخیر و حساسیت آن نسبت به تغییرات منبع تغذیه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.