بررسی پیشینه عملکرد پل های بتن مسلح در زلزله ها و شناسایی ضعف های لرزه ای آنها ها
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،معماری ومدیریت بحران
- کد COI اختصاصی: CCIVIL02_132
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 656
نویسندگان
گروه عمران، دانشکده فنی و مهندسی، واحد بندرعباس، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرعباس، ایران
گروه مهندسی عمران، موسسه آموزش عالی اسرار، مشهد، ایران
چکیده
پل ها از طرفی محل عبور تاسیسات و تجهیزات استراتژیک نظامی می باشند و از طرفی برای عبور افراد پیاده، وسایلنقلیه استفاده می شود. لذا از اهمیت خاصی، چه در شرایط عادی و چه در شرایط بحرانی برخوردارند. در این میان پل هایبتنی با تکیه بر دو عامل اصلی اقتصاد و دیگری زیبایی طرح در دهه های اخیر رواج یافته اند. عواملی چون اهمیت ایمنیپل ها به دلیل نقش مهم این سازهها و اهمیت اقتصادی، باعث میشود مطالعه و بررسی این سازه ها در برابر نیروهای لرزه ایو تحلیل و طرح صحیح، از جایگاه و اهمیت موضوعی ویژهای برخوردار شود. برای این امر نیاز به شناخت ضعف های لرزهای پل ها می باشد. زلزله ها پس از وقوع حاوی درس ها و اطلاعات بسیار مهمی می باشند. این حوادث منشا تجربه هایبزرگی برای مهندسی پل می باشد. در این تحقیق با مطالعات کتابخانه ای، بررسی پیشینه عملکرد پل های بتن مسلح درزلزله ها و شناسایی ضعف های لرزه ای پل ها در دوران گذشته پرداخته است. با توجه به نتیجه این تحقیق، صدمات وارده براجزای مختلف پل ها، طی زلزله هایی که تاکنون درگذشته رخداده است را می توان در ضعف های لرزهای مربوط به شالوده هاو کوله ها، ضعف های لرزه ای مربوط به دهانه های پل، ضعف های لرزه ای مربوط به تیرها و گره های اتصال تیر به ستون،ضعف های لرزه ای ستون ها و پایه ها دسته بندی نمود.کلیدواژه ها
پل، پل بتن مسلح، عملکرد لرزه ای، ضعف های لرزه ای پل هامقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.