سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: HIAP03_071
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 317
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارتقاء آسایش حرارتی پارک های شهری (نمونه موردی: پارک گفت وگو)
چکیده مقاله:
پارک های شهری به عنوان تنفسگاه های عمومی کلان شهرها شناخته می شوند و نقش مهمی در افزایش تعاملات اجتماعی شهروندان ایفا می کنند.در این راستا توجه به آسایش حرارتی و رطوبتی و تعدیل دو عامل اقلیمی دما و رطوبت، سبب رضایتمندی بیشتر و تداوم حضور شهروندان می شود.در این تحقیق به بررسی ارتباط آسایش حرارتی با اجتماع پذیری پارک (نمونه موردی پارک گفت وگو) می پردازیم. روش تحقیق، کتابخانه ای ومیدانی و شبیه سازی با استفاده از نرم افزار انویمت و روش تحلیل، مقایسه تطبیقی بین مدل های شبیه سازی می باشد.در مرحله اول با ساخت وضع موجود پارک گفت وگو در نرم افزار انویمت و تحلیل آن، محدوده های بحرانی از لحاظ آسایش حرارتی بودند مشخصشد و در مرحله بعد با بازطراحی طرح کاشت پوشش گیاهی و سطوح آب و تحلیل دوباره آن، تاثیر تغییرات بر آسایش حرارتی سنجیده شد وراهکاری بهینه برای بهبود شرایط حرارتی ارایه می شود.نتایج حاصل نشان می دهد که رطوبت و سایه با ارتقای آسایش حرارتی (یکی از عوامل کیفیت فضا) به تقویت کیفیت کالبدی و فضایی پارک هایشهری کمک می کنند. تامین آسایش حرارتی در این پارک ها به عنوان یکی از مولفه های محیط سرزنده و موفق شهری به سرزندگی این فضاهاکمک می کند و زمینه ساز تداوم حضور مردم در این پارک ها می گردد.
کلیدواژه ها:
آسايش حرارتي، فضاي باز شهري، پارك شهري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/661834/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حقیقت بین، مهدی و رنجبران، حدیث،1395،ارتقاء آسایش حرارتی پارک های شهری (نمونه موردی: پارک گفت وگو)،سومین کنگره بین المللی افق های جدید معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/661834
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، حقیقت بین، مهدی؛ حدیث رنجبران)
برای بار دوم به بعد: (1395، حقیقت بین؛ رنجبران)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی عوامل تاثیرگذار بر آسایش حرارتی در فضای باز شهری
- ارزیابی آسایش حرارتی در فضای بازشهری(نمونه موردی پارک نوبهار کرمانشاه)
- آسایش حرارتی روزانه در فضای باز شهری
- راهکارهای ارتقاء آسایش حرارتی در طراحی فضای باز با رویکرد بهینه سازی ابعاد و جهت گیری معابر و سایبان ها (نمونه موردی: اقلیم گرم و مرطوب سواحل شمالی خلیج فارس)
- برآورد ظرفیت تبادل کاتیونی با استفاده از روش رگرسیونی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.