باز آفرینی باغ ایرانی در فضای شهری برای طراحی باغ موزه
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنگره بین المللی افق های جدید معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: HIAP03_043
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 858
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی زنجان
عضو هییت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد زنجان
چکیده
باغ موزه های معاصر با استفاده از طراحی منظر، مفهوم سنتی موزه را با گره زدن آن به فضای طبیعی و جمعی دگرگون می کند. تلفیق باغ ایرانیو باغ موزه، منظر آشنایی را امروزه در فضای شهری رقم می زند، که توسعه ی تعاملات اجتماعی، خاطره انگیزی، و تقویت حس مکان از نتایج آن است.طراحی باغ موزه ها در دوران معاصر به عنوان یک فضای شهری هم فضای سبز شهری را شامل می شود، هم توانایی تامین فضای سبز را در شهردارد و هم یک محیط اجتماعی برای تعاملات شهروندان است. بهره گیری از یک الگوی مناسب در طراحی باغ موزه ها به افزایش کارایی و بهبودکیفیت فضای شهری می انجامد. از این رو باغ ایرانی می تواند الگوی مناسبی در باغ سازی معاصر باشد. از آنجا که وسعت باغ ایرانی در گذشته زیادبوده شاید عملی کردن آن در فضای شهری به علت محدودیت فضایی ممکن نباشد. اما بهره گیری از معیار های باغ ایرانی در طراحی باغ حیاط هابه معماران در زمینه طراحی موزه ها کمک خواهد کرد.این تحقیق سعی دارد با تحلیل و برسی الگوی باغ ایرانی گذشته، به باز آفرینی باغ ایرانی در طراحی باغ حیاط های باغ موزه ها در فضای شهریامروز بپردازد.کلیدواژه ها
باغ ایرانی، الگوی باغ ایرانی، باغ حیاط، باغ موزهمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.