تکنیک جدید پالایش داده ها جهت افزایش بهره وری شبکه های حسگر بی سیم

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی چشم انداز1420 و پیشرفت های تکنولوژیک مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ECITCONF01_046
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 620
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه معصومیان

کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

چکیده

شبکه های حسگر بیسیم از گره های کوچکی با قابلیت های حسکردن، پردازش و محاسبه کردن تشکیل شده است. پیشرفت های اخیر در فناوری ساختمدارهای مجتمع در اندازه های کوچک از یک سو و توسعه فناوری ارتباطات بیسیم از سوی دیگر زمینه ساز ارتقاء این شبکه ها شده است. یکی از کاربردهای اساسی این شبکه ها مربوط به محیط هایی می شود که انسان نمی تواند در آن حضور داشته باشد، مانند کف اقیانوس ها یا محیط های نظامی به علت حضور دشمن و یا محیط های آلوده از نظر شیمیایی و هسته ای . برای افزایش دقت و صحت داده های خوانده شده، گره ها خواندن تگ ها را به صورت دوره ای انجام می دهند و همچنین تگ های مختلفی با همان کد الکترونیک را به یک شی متصل می کنند که این دو عمل بسیاری از رونوشت ها و داده های تکراری را تولید می کنند. همچنین در شبکه حسگر بی سیم ممکن است مناطق تحت پوشش گره های همسایه باهم تداخل داشته باشند که این موجب خوانده شدن تگ های مشابه توسط چندین گره شده و موجب تولید داده های تکراری دیگر می شود. با انتقال بسته های تکراری به ایستگاه های پایه موجب مصرف مقدار زیادی از انرژی گره ها می شود که با توجه به اینکه مصرف انرژی یک مسیله مهم در شبکه های حسگر بی سیم که دارای عمر محدود باتری هستند این قضیه اهمیت بسزایی پیدا می کند. در این پروژه، پیشنهاد ما پالایش داده های فناوری شناسایی از طریق امواج رادیویی درون شبکه ای در ادغام با شبکه حسگر بی سیم است که داده های تکراری و غیرضروری را از بین می برد.

کلیدواژه ها

شبکه های حسگر بیسیم، داده ،تکرار ، پالایش داده ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.