روش نوین مبتنی بر اطلاعات همسایگی جهت کشف حملات کرم چاله در شبکه های حسگر سیار

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی چشم انداز1420 و پیشرفت های تکنولوژیک مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ECITCONF01_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 373
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پرستو علا

کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

چکیده

تاکنون حملات مختلفی علیه شبکه های حسگر سیار شناسایی شده است. یکی از این حملات که سیستم مسیریابی اینگونه شبکه ها را مختل می کند حمله کرمچاله است. این حمله با ایجاد تونل کرم چاله سریع، گره های دور از هم را متقاعد می کند که همسایه یکدیگر هستند لذا این گره ها با ارسال پیام هایی پی درپی به یکدیگر که هیچ وقت به مقصد نمی رسد و پاسخی را نیز به همراه ندارد انرژی خود را از دست می دهند و ازآنجا که این گره ها منبع انرژی خارجیندارند کل شبکه مختل می شود. راهکارهای مختلفی برای کشف حملات کرم چاله اریه شده است که در پی بهبود معیارهایی همچون دقت کشف، میزانسربارعملیاتی، میزان مصرف انرژی و عدم نیاز به سخت افزار اضافی هستند. در این مقاله ما روشی برای کشف حملات کرم چاله بدون استفاده از سختافزارهای اضافی ارایه کرده ایم که با استفاده از اطلاعات همسایگی گره ها، منجر به کاهش سربارعملیاتی نسبت به راهکارهای دیگر شده است.

کلیدواژه ها

شبکه های حسگر سیار، کرم چاله، همسایگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.