تاثیر فرهنگ کار تیمی بر پروژه های اداره کل نوسازی مدارس استان گلستان
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: همایش ملی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
- کد COI اختصاصی: SCIENGC01_025
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 762
نویسندگان
کارشناسی ارشد عمران مدیریت و ساخت، موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی طبری، مازندران، بابل
دکترای عمران، عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی طبری، مازندران، بابل
چکیده
در دنیای کنونی و با توجه به تغییرات گسترده تکنولوژی، و لزوم بهره وری و با توجه به محدودیت منابع و نیز لزوم توجه به سفارشی سازی، فعالیت های اجرایی سازمان باید معطوف به تحقق اهداف اصلی پروژه با استفاده از روش های نوین و کارآمد امروزی گردد. یکی از ابزارهای کارآمدی که امروزه شرکت های ساخت و ساز می توانند به وسیله آن مدیریت پروژه های خود را با توجه به صرف هزینه کمتر با کیفیتی بالاتر و در زمانی کمتر انجام دهند، توجه به اصول ساخت و ساز ناب می باشد. این پژوهش با محوریت بررسی تاثیر ساخت و ساز ناب با دو محور تاثیر اصول ساخت و ساز ناب و همچنین موانع اجرای این اصول و نیز تاثیر آن بر موفقیت و یا عدم موفقیت فرهنگ کار تیمی در پروژه ها را مورد انتظار می باشد. جامعه آماری تحقیق کلیه پروژه های اداره کل نوسازی مدارس استان گلستان از سال 88 تا سال 93 می باشد. تعداد 86 نفر از افرادی که به طور فعال درگیر پروژه های مدرسه سازی بوده اند برای تاثیر ساخت و ساز ناب در نظر گرفته شد، و برای قسمت موانع اجرای ساخت و ساز ناب تعداد 20 نفر از متخصصین امر درنظر گرفته شدند. ابزار مورد استفاده در این تحقیق، پرسشنامه و مصاحبه می باشد که پایایی و اعتبار آن با ابزارهای کمی و کیفی مورد تایید قرار گرفته است. برای تحلیل و بررسی فرضیات تحقیق از روش معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار PLS بهره برده شده است. نتایج این پژوهش حاکی از آن است که به طور کلی متغیر ساخت و ساز بر مبنای فرهنگ کار تیمی بر پروژه های عمرانی اداره کل نوسازی مدارس استان گلستان تاثیر مثبت و معناداری دارد.کلیدواژه ها
پروژه، پروژه های عمرانی، ساخت و ساز ناب، تحلیل عاملی، فرهنگ کار تیمیمقالات مرتبط جدید
- بررسی کلانتری معماری با آخرین امکانات از طراحی مناسب
- طراحی کتابخانه دیجیتال با رویکرد معماری پارامتریک
- بررسی و تجزیه و تحلیل بهینه سازی مصرف انرژی در ساخت و ساز با استفاده از بی آی ام ۱
- طراحی پارک اکولوژیک در شهر گردشگری شاندیز با تاکید بر پایداری محیط زیست شهری
- مروری بر پژوهش های حوزه موفقیت دفاتر مدیریت پروژه بر اساس حوزه های دانشی ۱۰ گانه در پروژه های عمرانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.