بررسی حقوق و دستمزد و ارزیابی عملکرد کارکنان و ارتباط آن با عدالت سازمانی در سازمان تامین اجتماعی استان همدان
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش حسابداری،مدیریت و اقتصاد با رویکرد پویایی اقتصاد ملی
- کد COI اختصاصی: AMEM01_348
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3166
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی حقوق و دستمزد و سیستم ارزیابی عملکرد نیروی انسانی و ارتباط آن با عدالت سازمانی درسازمان تامین اجتماعی استان همدان انجام شده است. روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش از نوع توصیفی–پیمایشی می باشد، لذا از پرسشنامه استاندارد نیهوف (1993) جهت بررسی عدالت سازمانی با ضریب آلفای کرونباخ به مقدار 0/95 استفاده شد. با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس و براساس جدول مورگان حجم نمونه تعداد 289 نفر انتخاب شد. برای جمع آوری داده های حقوق و دستمزد از میزان سطح حقوق پرداختی هر فرد و همچنین از نمره ارزشیابی سالیانه هرفرد به عنوان داده های ارزیابی عملکرد استفاده شده است. اطلاعات بدست آمده با استفاده نرم افزار SPSS، به وسیله ضریب همبستگی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصله نشان می دهد که: الف – بین حقوق و دستمزد و عدالت سازمانی رابطه معنادار وجوددارد. ب – بین ارزیابی عملکرد کارکنان و عدالت سازمانی رابطه معنادار وجوددارد. در پایان نیز با طرح مشکلات و محدودیت های تحقیق پیشنهادهایی به مدیران و محققان آتی ارایه شده است.کلیدواژه ها
ارزیابی عملکرد، عدالت سازمانی، حقوق و دستمزدمقالات مرتبط جدید
- رشد اقتصادی و جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی در ایران
- مدیریت ریسک در حسابداری
- بررسی تاثیر رفاه کارکنان بر کیفیت کنترل داخلی با در نظر گرفتن نقش تعدیل کننده شدت کار کارمند و فرآیند بازاریابی
- بررسی و اولویت بندی عوامل موثر بر پول هوشمند در بازارسهام ایران با استفاده از تکنیک AHP در محیط فازی
- نقش فناوری های نوین در عملکرد حسابرسی و حسابرسی داخلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.