بررسی نقش فرهنگ بومی در توسعه گردشگری چابهار

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مطالعات اجتماعی فرهنگی و پژوهش دینی
  • کد COI اختصاصی: GHADIRCONF02_285
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 988
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آمنه شهیدی

کارشناسی ارشد مدیریت امور فرهنگی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

جعفر آهنگران

استادیار ، دکترای تخصصی مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

چکیده

این تحقیق از نظر هدف، کاربردی و بر اساس نوع پژوهش توصیفی و پیمایشی است. با توجه به اطلاعات بدست آمده، وضعیت گردشگری در منطقه مورد بررسی قرار گرفته و سپس به تجزیه و تحلیل یافته ها پرداخته شد. برای این منظور محیط داخلی(نقاط قوت و ضعف) و محیط خارجی (فرصت ها و تهدیدها) صنعت گردشگری از جمله زیرساخت های گردشگری، ساختار اقتصادی منطقه، تسهیلات و خدمات گردشگری، منابع و جاذبه های گردشگری و ساختار فرهنگی_اجتماعی منطقه آزاد چابهار مورد مطالعه قرار گرفت. بر اساس نتایج این پژوهش تمامی فرضیه های اصلی و فرعی مورد تایید قرار گرفت. همچنین نتایج نشان می دهد نبود زیرساخت های مناسب گردشگری، عدم وجود ساختار اقتصادی پایدار، کمبود تسهیلات و خدمات گردشگری به ترتیب با رتبه 1 تا 3 مهم ترین عوامل نقاط ضعف داخلی و تهدید محسوب می شود و وجود منابع و جاذبه های گردشگری و تنوع ساختار فرهنگی و اجتماعی در منطقه آزاد چابهار به عنوان مهمترین نقا ط قوت و فرصت بشمار می رود.

کلیدواژه ها

فرهنگ بومی، صنعت گردشگری، منطقه آزاد چابهار، جاذبه های گردشگری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.