سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: KAUHEM01_177
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 165
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر سبک رهبری مدیردر نوآوری کارکنان (مطالعه ای در مدیران میانی صنعت خودروسازی)
چکیده مقاله:
بررسی مطالعات و پژوهش های علمی درباره ی نظریه ها و سبک های گوناگون مدیریت، به خوبی نشان می دهند که بسیاری از انگیزه ها و روحیات خلاق و نوآور و کارهای خلاقانه و نوآورانه متاثر از نظریه ها و سبک های مدیریتی اند. پژوهش حاضر با هدف بررسی اثر سبک رهبری مدیران میانی بر نوآوری کارکنان صنعت ایران خودرو انجام گرفته است. پژوهش حاضر یک پژوهش کمی، توصیفی و از نوع مطالعات همبستگی است. جامعه پژوهش مدیران میانی و کارکنان صنعت خودروسازی داخل کشور هستند که از این جامعه نمونه ای به حجم 278 کارمند و 61 مدیر میانی با روش تصادفی طبقه ای اتخاذ شد. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه بوده است. جهت تحلیل داده ها از تکنیک های توصیفی شاخص های مرکزی و پراکندگی، و تکنیک های استنباطی آزمون تی تک نمونه، همستگی پیرسون، رگرسیون چند متغیره خطی و آزمون فریدمن استفاده شد. وضعیت سبک های رهبری در مدیران میانی صنعت خودروسازی با وضعیت استاندارد در سطح 0/05 دارای تفاوت معنادار است. وضعیت نوآوری کاکنان و مولفه های آن در صنعت خودروسازی با وضعیت استاندارد در سطح 0/05 دارای تفاوت معنادار است. متغیر سبک های رهبری دارای اثر مثبت، مستقیم و معنادار در سطح 0/05 بر متغیر نوآوری کارکنان می باشد. برای نوآوری تنها وجود مدیر و کارکنان خلاق و نوآور کافی نیست، بلکه ساختار، استراتژی، محیط، فناوری، اندازه و چرخه ی حیات سازمان و نیز توان کنترل منابع انسانی، فرهنگ و صاحبان قدرت باید از نوآوری حمایت کنند. سازمان های امروز جامعه ی ما از جهت نوع نظریه ی سازمانی و سبک مدیریت به رغم کارکنان واجد شرایط و دارای بلوغ کامل سازمانی، هنوز مدیران و ساختار سازمانی در استفاده از سبک دستوری و اقتدار گرایانه تمایل دارند.
کلیدواژه ها:
نوآوري، سبك رهبري، كاركنان، صنعت خودروسازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/658842/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:استاک، روح الله و ضرغام حاجبی، مجید و محبی، میثم و بازیار، محمد،1396،بررسی اثر سبک رهبری مدیردر نوآوری کارکنان (مطالعه ای در مدیران میانی صنعت خودروسازی)،کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مدیریت،اقتصاد و علوم انسانی،کازرون،،،https://civilica.com/doc/658842
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، استاک، روح الله؛ مجید ضرغام حاجبی و میثم محبی و محمد بازیار)
برای بار دوم به بعد: (1396، استاک؛ ضرغام حاجبی و محبی و بازیار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر بخشی دوره های آموزشی ضمن خدمت از دیدگاه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شاهروددرنیمه اول سال 1395
- نقش آموزش سازمانی و توسعه ی نیروی انسانی در بهره وری فرآیند تولید
- ارایه راهکارهای بهبود عملکرد کارکنان با تاکید بر رویکرد فعالیت های HRM مطالعه موردی: شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری
- نظارت وراهنمایی آموزشی (چالش ها و راه کارها)
- مطالعه عوامل تاثیر گذار بر بهبود عملکرد مدیران واحدهای آموزشی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.