سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: FINMGT07_038
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 126
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی امکان خلق دانش جدید در محیط سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی:اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان)
چکیده مقاله:
فرآیند تصمیم گیری و فرآیند های ایجاد دانش وابستگی زیادی به هم دارند و درکنار آن تصمیمات غیر متمرکز اهمیت بالایی در سازمان ها داشته که این امر مستلزم استفاده از سیستم های پشتیبان تصمیم برای تصمیم گیری موثر و تبدیل اطلاعات پراکنده به اطلاعات معنی دار و منسجم و در نهایت خلق دانش جدید می باشد. در سازمان حفاظت محیط زیست، تصمیم گیری اشتباه، صدمات جبران ناپذیری را به محیط زیست و به تبع آن انسان ها وارد می کند و با وجود اهمیت بالای سیستم اطلاعات جغرافیایی در استفاده بهینه تر از دانش، بهره گیری ازاین سیستم اطلاعاتی در این سازمان آنچنان که شایسته است انجام نمی شود. هدف اصلی در تحقیق حاضر بررسی امکان خلق دانش جدید در محیط سیستم اطلاعات جغرافیایی است و بررسی رابطه ی مولفه های سخت افزار، نرم افزار و شبکه از شاخص سیستم اطلاعات جغرافیایی ازجمله هدف های فرعی می باشند که بصورت موردی در اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان انجام شد. روش پژوهش حاضر به دلیل ترکیب دو دسته تحقیق کمی و کیفی، یک آمیخته ی اکتشافی و ابزارهای گردآوری اطلاعات، پرسشنامه و مصاحبه می باشند. دادههای گردآوری شده توسط پرسشنامه، به طریق آماری و توسط نرمافزارهای SPSS 20 و Excell 2007 توصیف و تحلیل شدند. یافته های تحقیق وجود رابطه ی معنادار بینسیستم اطلاعات جغرافیایی و خلق دانش جدید براساس اطلاعات موجود را نشان می دهند. کلیه مولفه ها در سیستم اطلاعات جغرافیایی با خلق دانش جدید رابطه معنی دار و قوی دارند. قوی ترین مولفه ی سیستم مذکور، شبکه ارتباطی بود که نشان دهنده ی اهمیت سیستم اطلاعات جغرافیایی تحت شبکه همانند سیستم تحت وب می باشد. سیستم اطلاعات جغرافیایی با مدیریت دانش نیز رابطه معنی داری دارد.
کلیدواژه ها:
سيستم اطلاعات جغرافيايي، مديريت دانش، خلق دانش، محيط زيست
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/658469/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صدری، مسیب و کرمانشاه، علی و نارنجی ثانی، فاطمه،1396،بررسی امکان خلق دانش جدید در محیط سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی:اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان)،هفتمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت با رویکرد علوم پژوهشی نوین،تهران،،،https://civilica.com/doc/658469
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، صدری، مسیب؛ علی کرمانشاه و فاطمه نارنجی ثانی)
برای بار دوم به بعد: (1396، صدری؛ کرمانشاه و نارنجی ثانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.