طراحی و تحلیل عملکرد فیلتر سری LCL برای سیستم های متصل به شبکه

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های نوین در برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: KAUCEE01_260
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1579
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی اسمعیلی

گروه مهندسی برق، واحد گرگان، دانشگاه آزاد اسلامی، گرگان، ایران

محمود قنبری

گروه مهندسی برق، واحد گرگان، دانشگاه آزاد اسلامی، گرگان، ایران

چکیده

استفاده از مبدل های قدرت برای انتقال حداکثر توان از منابع انرژی تجدیدپذیر مانند باد، خورشید و یا حتی پیل سوختی هایی که از هیدروژن استفاده می کنند، بسیار مهم است. از فیلتر LCL سری اغلب در اینورترهای متصل به شبکه برای فیلتر کردن هارمونیک های تولیدی توسط اینورتر استفاده می شود. با وجود این که منابع زیادی در معرفی فیلترهای LCL موجود می باشد اما روش طراحی سیستماتیکی برای آن، ارایه نشده است. به علاوه، مدل ریاضی فضای حالت فیلتر LCL که حالت های عملی اتصال ستاره و مثلث خازن ها و اثرات آن ها را روی روش های مرسوم زمین کردن اعمال کند، وجود ندارد. این مقاله روش طراحی فیلتر LCL سری برای اینورترهای متصل به شبکه را نشان می دهد و اینکه چگونه می توان هارمونیک های فرکانس بالا را کاهش دهد

کلیدواژه ها

فیلتر LCL سری، هارمونیک، اینورتر، کیفیت توان، اینورترهای با مدولاسیون پهنای پالس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.