بررسی مهم ترین تکنیک های تشخیص مرز شات( SBD ) در استاندارد

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های نوین در برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: KAUCEE01_177
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 611
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طیبه گرامی چهارراه گشین

گروه کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

مهدی محرابی

گروه کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

چکیده

تشخیص مرز شات ویدیو SBD اولین و ضروریترین مرحله برای مدیریت ویدیوهای مبتنی بر محتوا و آنالیزهای ساختاری می باشد. برای تشخیص مرز شات تحقیقات بسیاری در گذشته صورت گرفته است که بیشتر مربوط به حوزه های فشرده سازی H.261 ، H.263 ، JPEG ، MPEG-2 ، بوده است ولی روش فشرده سازی جدیدتری بنام H.264 در سال های اخیر ایجاد شده است. روش های بررسی شده برای تشخیص مرز شات در حوزه فشرده سازی استاندارد H.264 به شکل دقت یک چهارم پیکسل حرکت، حالات پیش بینی جدید برای بلاک های رمزی INTRA ، پارتیشن بندی MV و تبدیل اعداد صحیح، استفاده از فریم هایی با منبع 16 ، انعطاف پذیری کدگذاری آنتروپی، MV های مطلق و... می باشد. مقدارکار انجام شده در دامنه فشرده نسبت به دامنه پیکسل، تقریبا کمتر است. طبقه بندی ویدیو به عنوان مرحله اساسی کاربردهای متعدد مثل آرشیو کردن، بازیابی محتوی، تشخیص کپی و خلاصه سازی داده های ویدیو عمل می کند. تشخیص مرز شات، سطح اول طبقه بندی ویدیو می باشد. هدف این مقاله بررسی تحقیقات انجام شده برای تشخیص مرز شات، در طول طیف استاندارد فشرده سازی ویدیویی H.264 است. این بررسی در بسیاری از برنامه های تصویری کامپیوتری مانند طبقه بندی ویدیو، تشخیص مرز شات، نمایه سازی، بازیابی، ردیابی اشیا، شناسایی تغییرات صحنه در ویدیو فشرده سازی استاندارد H.264 بررسی شده است.

کلیدواژه ها

انتقال شات، استاندارد H.264 ، تشخیص مرز شات، طبقه بندی ویدیو

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.