طراحی کنترل کننده فازی SVC و PSS مبتنی بر واحدهای اندازه گیری فازور جهت آنالیز پایداری زاویه بار

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های نوین در برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: KAUCEE01_044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 558
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی سرکاری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

جاسم جمالی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

محمد قلندری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

چکیده

تغییر پذیری در سیستم های قدرت بخاطر فشار سیستم به سمت محدودیت هایی برای اهداف اقتصادی، ورود منابع انرژی تجدید پذیر مانند توربین های بادی و فتوولتاییک، و معرفی انواعمختلفی از بارها مانند شارژهای وسایل نقلیه الکتریکی، در حال افزایش می باشد. در این محیط جدید، مانیتورینگ وکنترل سیستم بایستی با گام های آهسته ای حفظ شود تا پایداریو قابلیت اطمینان در یک ناحیه وسیعی تضمین شود. این مطالعه چندین انتخاب از سیگنال های ورودی را با فرض در دسترس بودن اندازه گیری فازور، برای کنترل کننده های مبتنی برمنطق فازی در نظر می گیرد. هدف از کنترل کننده میرا کردن نوسانات فرکانس پایین سیستم قدرت می باشد. بمنظور مقایسه اثرات انتخاب ورودی و نوع کنترل کننده بر روی میرا سازی نوسانات سیستم، نتایج شبیه سازی گذرای غیر خطی برای یک سیستم چهار ماشینه دو ناحیه ای بکار گرفته می شوند. توان راکتیو در سیستم، ولتاژ را تحت تاثیر قرار می دهد، که به نوبه خود میرایی سیستم و پایداری دینامیکی را تحت تاثیر قرار می دهد. پایداری سیستم و میراسازی نوسانات می تواند با بکار گیری کنترل کننده های SVC بطور صحیحی، افزایش پیدا کند. یک جبران ساز متغیر استاتیکی مبتنی بر منطق فازی برای میرا سازی این نوسانات مکانیکی با استفاده از ورودی های مختلف بدست آمده از واحد اندازه گیری فازور در نزدیکی یک ژنراتور استفاده می شود. مجددا هدف بهبود پایداری دینامیکی و عملکرد میرا سازی سیستم در سطح محلی و سراسری می باشد. بمنظور مقایسه عملکرد میرا سازی ورودی های مختلف روی سیستم چهار ماشینه، شبیه سازی های غیر خطی اجرا می گردد.

کلیدواژه ها

پایداری دینامیکی، بهبود پایداری ولتاژ، جبران ساز متغیر استاتیکی، منطق فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.