مروری بر سیستم های تشخیص سرطان پوست

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های نوین در برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: KAUCEE01_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 830
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم یزدان پناه

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد شیراز،دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

محمد امین شایگان

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد شیراز،دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

چکیده

تشخیص ملانوما در مراحل نخست بیماری می تواند به طور چشم گیری از مرگ ناشی از سرطان مهلک پوست جلوگیری نماید. از آنجا که تشخیص این بیماری در مراحل نخست، حتی توسط پزشکان کارآمد به سختی انجام می پذیرد، لذا ارایه روشی که تشخص ملانوما را در مراحل اولیه آسان نماید بسیار مفید و ارزنده خواهد بود.فرآیند تشخیص ملانوما به دو صورت تهاجمی، که بیوپسی نام دارد، و غیر تهاجمی، که از رویکردهای هوشمند جهت تشخیص استفاده می کند، تشکیل شده است. فرآیند غیر تهاجمی تشخیص سرطان پوست، شامل مراحل پیش پردازش، بخش بندی، استخراج ویژگی و دسته بندی است. هدف این مقاله، مروری بر فرآیند سیستم های تشخیص سرطان پوست می باشد، لذا الگوریتم های مختلفی که برای بخش های مختلف تشخیص سرطان پوست استفاده می شوند، مورد ارزیابی قرار می گیرند.نتایج آزمایش های انجام شده نشان می دهد استفاده از رویکرد کانتور فعال و آستانه گذاری مبتنی برناحیه، دقت تشخیص ضایعه پوستی را افزایش می دهد.

کلیدواژه ها

ضایعه پوستی، سرطان ملانوما، کانتور فعال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.